دوتا از خوشمزه ترین دسرها با همه نکات
آخرین خبر/اندازه های دقیق
✅برای دسر زعفرونی ؛
.
٣لیوان شیر
١لیوان شکر
زعفران (اندازه لازم وترجیحا دست و دلباز)
پودر ژلاتین ٣ق غ روی نصف لیوان اب سرد اول با قاشق هم بزنید بعد بذارید رو بخار کتری بن ماری بشه )
خامه صبحانه (پاکت صورتی )١بسته
گلاب ٣ق غ
وانیل ١/٢ق چ(اگر دوست داشتید من نزدم چون گلاب و زعفرون به اندازه کافی خوش عطر میکنه )
.قالب چرب باشه
٥تا ٦ساعت تو یخچال کامل ببنده
وبه راحتی از قالب خارج میشه وقتی با دست دور دسر ازاد کنید
.
.✅دسر عربی (نسکافه ای )؛👇👇👇
٢/٥ق غ پودر ژلاتین روی نصف لیوان اب سرد هم بزنید بعد رو بخار کتری بذارید بن ماری بشه
.٢/٥لیوان شیر
١بسته کرم کارامل و سس داخلش
١عدد نسکافه فوری
١بسته بیسکوییت پتی بور
نصف پاکت خامه صورتی صبحانه
.
اگر خواستید دسر عربی تون دو رنگ بشه ی کم از مواد با ١ق غ پودر کاکائو مخلوط کردم ریختم تو قالب گذاشتم یخچال (تو یخچال ما ی ساعت حدودا گذشت نیم بند شد )بعد بقیه مواد که بیرون یخچال بود مجدد ریختم رفت تو یخچال برای ٦تا ٧ساعت
.
قالب حتما چرب بشه فرقی نمیکنه فلزی ،سیلیکونی یا پلاستیکی
هر قالبی میتونید درست کنید فقط چرب کنید کامل با روغن مایع
و ٥تا ٦ساعت تو یخچال تا کامل ببنده
.