برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

مزه دار کردن جوجه کباب ، آموزش آشپزی ایرانی جدید با مرغ

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/  آموزش طعم دار و مزه دار کردن جوجه کباب یا ۴ طعم مختلف آشپزی ایرانی جدید یا مرغ 

برای جوجه ترش :
به ازای هر نیم کیلو گوشت مرغ 
دو قاشق غذاخوری گردو خرد شده 
یک قاشق غذاخوری رب انار
دو حبه سیر رنده شده
یک پیاز خلالی
یک قاشق غذاخوری ماست
زعفران دم کرده 
نمک و فلفل سیاه
میکس کنین 

جوجه چیلی :
یک قاشق غذاخوری سرکه انگور 
یک قاشق پاپریکا
یک قاشق فلفل تند
پودر سیر 
پودر پیاز 
پودر گوجه 
سس کچاپ تند
روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه

مرغ خردل و گشنیز :
یک قاشق غذاخوری سس خردل
یک قاشق غذاخوری عسل
آبلیمو 
چهار قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
کمی روغن زیتون
یک حبه سیر رنده شده
نمک و فلفل سیاه

جوجه زعفرانی :
اول مقداری عصاره زعفران به مرغ ها بزنین و یکدست کنین 
کمی زردچوبه
پودر گشنیز 
یک حبه سیر رنده شده
نمک و فلفل سیاه
یک قاشق غذاخوری سس مایونز
یک پیاز خلالی 
و کمی آبلیمو

 دوستان عزیزم این جوجه های طعم دار و لذیذ رو یک تا نهایتا دو روز در یخچال نگهداری کنید تا حسابی جوجه ها مزه دار بشن، میتونید درست کنید و داخل فریزر بمدت طولانی تر هم نگهداری کنید اما سعی کنید پیاز هارو از داخلش دربیارید
جوجه کباب که یکی از غذاهای ایرانی با مرغ  هست که بخش جدا نشدنی ما از مهمونی ها و دور همی هامونه، پس چه بهتر ه با طعم های متنوع تری باشه 
نوش جان

ویدئویوتیوب: ECO COOK (پلاس مگ)

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar