برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کشک کدو یک غذای کرمانی پرطرفدار

منبع
نمناک
بروزرسانی
کشک کدو یک غذای کرمانی پرطرفدار

نمناک/ یکی از غذاهای کرمانی که دارای کالری کمتری است و به واسطه داشتن کشک غنی از کلسیم میباشد کشک کدو نام دارد. کشک کدو یکی از گزینه های بدون گوشت است که بسیار طعم متفاوت و منحصر به فردی دارد. فیله گوجه فرنگی، کدو سبز، پیاز داغ، پودر مغز گردو، کشک، سیر داغ، نعنا داغ و... از جمله مواد تشکیل دهنده این غذای خوشمزه می باشد.

“کشک کدو” یک غذای کرمانی است که کالری کمی دارد و در عوض به دلیل داشتن کشک، سرشار از کلسیم است.

مواد لازم برای کشک کدو
فیله گوجه فرنگی :4 عدد
کدو سبز :750 گرم (10 عدد متوسط)
کشک :1 پیمانه
پیاز داغ :2 قاشق غذاخوری
پودر مغز گردو:برای تزیین
نمک، فلفل، زردچوبه:به میزان لازم
سیر داغ، نعنا داغ:به میزان لازم
روغن :به میزان لازم  
طرز تهیه کشک کدو
6 عدد از کدو ها را پوست بگیرید ، خرد کنید و سرخ کنید.
سپس نیمی از پیاز داغ ، سیر داغ و فیله های گوجه فرنگی خرد شده را با کدو های سرخ شده مخلوط کنید و هم بزنید.
کمی نمک ، فلفل و زردچوبه  به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و در ظرف را ببندید تا کدو ها بپزند.
بعد از اینکه آب گوجه فرنگی  کشیده شد ، نصفی از کشک را به آن اضافه کنید و بعد شعله را خاموش کنید.
با یک عدد گوشکوب کدو ها و گوجه فرنگی ها را بکوبید و له کنید تا نرم شوند.
بقیه کدو های باقی مانده را از وسط نصف کنید و سرخ کنید.
بعد مغز کدوها را بیرون بیاورید و در ظرفی بچینید و وسط آن را از مخلوط کشک و کدو و گوجه له شده پر کنید و روی آن را با بقیه پیاز داغ ، نعناع داغ ، سیر داغ ، پوره گردو و کشک تزیین کنید.  

نکات تکمیلی در مورد کشک کدو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کشک کدو را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره