برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

پرورده گردو و بادمجان؛ یک ترشی خاص و لذیذ

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ شما یه بار این ترشی رو درست کن بهت قول میدم که خیلی خیلی از طعمش خوشت میاد.
خیلی راحته درست کردنش و چون طعم کبابی داره خیلی جذاب تر شده

موادی که لازم داریم:
بادمجان ۴عدد
گردو ۱۰عدد

فلفل کبابی ۲ عدد
نمک نصف قاشق چایخوری 
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری 
شوید خشک یک قاشق چایخوری
مرزه خشک یک قاشق چایخوری 
سیاه دونه نوک قاشق چایخوری 
روغن زیتون ۳قاشق غذاخوری
رب انار ۶قاشق غذاخوری
سرکه انگور(تاجایی که ظرف پر بشه)

بادمجون و فلفل رو کبابی کنید ، بادمجون هارو داخل کیسه فریزر بزارید و چند دقیقه اجازه بدید بمونه تا عرق کنه اینطوری پوستش راحت تر کنده میشه
گردو هارو خرد کنید ، بعد با بادمجون و فلفل و همه ی چاشنی هایی که نوشتم مخلوط کنید و داخل یه شیشه خشک و تمیز بریزید
میتونید بزارید سه چهار روز بیرون یخچال بمونه ولی به محض اینکه درش رو باز کردید بزارید تو یخچال
من از همون اول گذاشتم داخل فریزر و این نتیجه ش بعد از ۴ یا ۵ روز بود
بی نهایت خوشمزه س و کنار انواع غذاها عالیه
با این مقدار مواد به اندازه ی یه شیشه ی کوچیک میشه ،میتونید مواد رو چندبرابر کنید تا بیشتر بشه
ویدئو از اینستاگرام  yegane.foodie 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره