ترفندهای طبخ فسنجان با مرغ
آخرین خبر/ شما میدونین چرا بهش میگن فسنجون؟🤔
هرکی میدونه لطفا به ما هم بگه😄✋
آدما دو دسته هستن یا اونایی که فسنجون دوست دارن یا اونایی که فسنجون خوب نخوردن بنابراین دوست ندارن😄
چون اگه فسنجون خوشمزه بخورن امکان نداره عاشقش نشن🤦♀️
فسنجون اصالتا یک غذای شمالیه که معمولا با گوشت ماکیان درست میشه.
حالا اندازههاش
فسنجون هیئتی برای هرنفر ۵۰ گرم گردو در نظر میگیرن ولی من برای اینکه پر ملاتتر بشه نفری ۷۵ گرم میریزم.
استاندارد برای هر نفر یک ران مرغه اما من میگم دوتا ران مرغ برای سه نفر کافیه.
اگه فسنجون ترش دوست دارین که طبیعتا از رب انار ترش استفاده کنین. اما اگه ملس (میخوش) دوست دارین مقداری شکر بزنین و بچشین.
مقدار رب انار هم بستگی به رقیق یا غلیظ بودنش داره که من هردوشو تو فیلم نشون دادم.
معمولا نصف لیوان رب انار کافیه که البته بستگی به مقدار خورشتون داره.
زعفران هم دلخواهه✋
آقا یادم رفت تو ویدئو بگم غیر از آب مرغ عصاره قلم ریختم (قبلا آموزششو گذاشتم).
این مقدارهایی که من استفاده میکنم عیالواریهها چون هم میخورن هم میبرن😄✋