این دستور ترشی با بقیه خیلی فرق داره
آخرین خبر/ ⚜️موادی که لازم داریم:
بادمجان ۴عدد🍆
گردو ۱۰عدد
فلفل کبابی ۲ عدد🌶️
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
شوید خشک یک قاشق چایخوری🌱
مرزه خشک یک قاشق چایخوری ☘️
سیاه دونه نوک قاشق چایخوری
روغن زیتون ۳قاشق غذاخوری🫒
رب انار ۶قاشق غذاخوری
سرکه انگور🍇(تاجایی که ظرف پر بشه)
◽️بادمجون و فلفل رو کبابی کنید ، بادمجون هارو داخل کیسه فریزر بزارید و چند دقیقه اجازه بدید بمونه تا عرق کنه اینطوری پوستش راحت تر کنده میشه☺️🤩
▪️گردو هارو خرد کنید ، بعد با بادمجون و فلفل و همه ی چاشنی هایی که نوشتم مخلوط کنید و داخل یه شیشه خشک و تمیز بریزید😊
▫️میتونید بزارید سه چهار روز بیرون یخچال بمونه ولی به محض اینکه درش رو باز کردید بزارید تو یخچال😋
▪️من از همون اول گذاشتم داخل فریزر و این نتیجه ش بعد از ۴ یا ۵ روز بود😚😌
▫️بی نهایت خوشمزه س و کنار انواع غذاها عالیه😘✌️
▪️با این مقدار مواد به اندازه ی یه شیشه ی کوچیک میشه ،میتونید مواد رو چندبرابر کنید تا بیشتر بشه🥰
امیدوارم درست کنید و حالشو ببرید❤️🌱
منبع: yegane.foodie