برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

مرغ ترش گیلانی؛ خورشت اصیل و قدیمی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ اصالت این خورشت در تخم مرغشه،اما اگر دوست نداری میتونی حذفش کنی.
مواد لازم:
پیاز نگینی خردشده:۱ عدد
سیر رنده شده یا ریزخوردشده:۳ حبه یا حریره سیر«۱ق م»
سبزی مخصوص مرغ ترش:۱ لیوان سرخ شده
رب گوجه فرنگی به دلخواه:۱ق غذاخوری«میتونید حذفش کنید»من ایندفعه نریختم.

رب نارنج ۱ق غ، یا آبغوره:به میزان دلخواه«میزان آبغوره به ذائقه تون بستگی داره»از آب نارنج هم میتونید استفاده کتید عالی میشه.
لپه نیم پز شده: ۱ پیمانه
مرغ:۲ تکه
نمک ,زردچوبه،فلفل سیاه:به میزان لازم
تخم مرغ:۱ عدد
نکات مهم:
.مقدار چاشنی این خورشت به ذائقه تون بستگی داره.اما هرچقدر ترش تَر خوشمزه تَر.
سبزی این خورشت مخصوصه و فقط از شمال میتونید تهیه ش کنید،من خودم چون تهران زندگی میکنم هر وقت میرم گیلان ،سبزی مخصوص مرغ ترش و تهیه میکنم و تمیز و اماده ش میکنم و سرخ شده تو فریزر نگه میدارم.یا مامان عزیزم برام درست میکنند و میفرستند.یا از فروشگاههایی که محصولات شمالی میفروشن آماده ش و میخرم...

سبزیها شامل تره، جعفری، گشنیز، برگ چغندر و شوید به مقدار مساوی، اسفناج و خالواش بیشتر و نعنا و چوچاق کمتر.
خالواش و چوچاق نوعی سبزی بومی گیلان هستند که در بیشتر غذاهای گیلانی مصرف میشه و عطر و بوی بسیار خوشی به غذاها میدن. شما  می تونید در مسافرتهاتون به استان سرسبز گیلان این سبزیجات معطر و تهیه کنید وخشکشون کنید و در مواقع لزوم استفاده کنید.اگه خالواش و چوچاق تازه در دسترس ندارید یه قاشق غذاخوری پر خالواش و چوچاق خشک رو در کمی آب خیس کنید و در پایان کار که سبزی سرخ شد در اون  بریزید.
تخم مرغ در این خورشت قابل حذفه منتها روش اصیلش با تخم مرغه که خیلی خیلی این خورشت و خوشمزه میکنه.

ویدئو از اینستاگرام nadiaa_cook

به پیج اینستاگرامی «آخرین خودرو» بپیوندید
instagram.com/akharinkhodro.ir

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره