مواد لازم:
- ران مرغ: ۳ عدد
- آب انار: ۲ پیمانه
- انار دانه شده: یک عدد
- روغن هسته انگور: ۶ قاشق سوپخوری
- رب انار: ۳ قاشق سوپخوری
- شکر: یک چهارم قاشق سوپخوری
- پیاز سرخ شده: ۳ قاشق سوپخوری
- آرد نشاسته ذرت: یک دوم قاشق سوپخوری
- سس انار: ۱ قاشق سوپخوری
- پیاز رنده شده: ۱ عدد
روش تهیه:
بازار
1. ابتدا ران مرغ را به همراه پیاز رنده شده، مقداری آب انار، سس انار، رب انار و 2 قاشق سوپخوری از روغن هسته انگور مخلوط میکنیم و به مدت 24 ساعت در یخچال میگذاریم تا مزهدار شود؛ سپس درون یک تابه همه مواد را میریزیم و میگذاریم تا 45 دقیقه مرغ با کلیه مواد سس پخته شود.
2. در اواخر پخت آرد نشاسته را با پیاز سرخ شده و 4 قاشق سوپخوری آب انار مخلوط و به خوراک اضافه میکنیم و میگذاریم تا خوراک کاملا غلیظ شود. در اواخر پخت دانههای انار را افزوده، درون ظرف ریخته و از سس غذا روی مرغ میریزیم.
3. بسته به ذائقه میتوانیم از شکر نیز اضافه کنیم. نوع رب اناری که استفاده میکنیم باعث ترش و ملس شدن خوراک میشود.