10
10
3.5K
10
10
3.5K
آخرین خبر/ مواد لازم:
بادمجان ۳ عدد
گوجه سبز ۱ کیلو
ریحون و نعنا تازه یک دسته
حریره سیر ۱ ق چ
▫️طرز تهیه:
کمتر کسی به این چاشنی دست رد میزنه
گوجه سبز رو به همراه نصف لیوان آب داخل قابلمه بریزید
وقتی به جوش اومد درش رو بردارید کمی هم بزنید و با قاشق لهشون کنید
۱۰ دقیقه بجوشه و بعد خاموش کنید
بادمجان هارو به هر روشی که دوست داشتین کبابی کنید من روی شعله پخش کن گذاشتم
روش نایلون بزارید بعد پوستشونو به راحتی بگیرید
ساطوری کنید
ریحون و جعفری رو هم خرد کنید
وقتی آلوچه ها از حرارت افتاد از صافی رد کنید تا پوست و هسته اش جدا بشه
سبزیجات خرد شده رو به همراه حریره سیر و نمک آبی اضافه و مخلوط کنید
منبع: digcheh_spices