برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

آموزش تهیه کیک سیب و ماست

منبع
سرآشپز پاپيون
بروزرسانی
آموزش تهیه کیک سیب و ماست

سرآشپز پاپیون/ مواد لازم کیک سیب و ماست
تخم مرغ درشت۳ عدد
وانیل‏ نصف قاشق چای خوری
شکر قهوه ای۵۰ گرم
شکر سفید۱۲۰ گرم
ماست‏۱۵۰ گرم

روغن مایع۱۰۰ گرم
آرد۱۷۰ گرم
نشاسته سفید۳۰ گرم
بیکینگ پودر۸ گرم
دارچین۱ قاشق چای خوری
پودر جوز هندی نوک قاشق چای خوری
پودر هل۱ قاشق چای خوری
سیب۲ عدد
طرز تهیه کیک سیب و ماست
زمان تهیه ۲۰دقیقه
زمان پخت ۶۰دقیقه
۱ تخم مرغ‌ها، وانیل، پودر هل، شکر قهوه‌ای و شکر سفید رو ۵ تا ۷ دیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و حجیم بشه

۲ ماست و روغن رو اضافه کنید و با دور کند ۱ دقیقه بزنید
۳ آرد، نشاسته ذرت، بیکینگ پودر، دارچین و پودر جوز هندی رو مخلوط و الک کنید
۴ حالا این مخلوط رو کم کم اضافه کنید و با دور کند بزنید تا یکست بشه
۵ سیب‌ها رو پوست بکنید و نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
۶ مواد کیک رو داخل قالب چرب شده‌ی ۲۵ سانت بریزید و داخل فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه قرار بدید. حتما بعد از ۴۵ دقیقه با خلال دندان چک کنید که پخته باشه

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره