برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

«کشک کدو کرمانی»، غذایی اصیل با طبعی خنک

منبع
فرارو
بروزرسانی
«کشک کدو کرمانی»، غذایی اصیل با طبعی خنک

فرارو/ کشک کدو برای افرادی که به دنبال غذا‌های کم کالری، ولی مقوی هستند بسیار مناسب است.

مواد لازم:
کدو سبز ۵ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۱ بوته

کشک ۱ پیاله
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زیره سبز به میزان لازم
نعنا خشک ۲ قاشق غذا خوری
مغز گردو ۵ عدد
روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه:
کدو را در روغن سرخ کنید و با گوشکوب له کنید و ادویه‌های لازم را به میزان ۱ قاشق چایخوری یا به دلخواه به میزان کمتر اضافه کنید.

سیر را خرد کرده و در روغن داغ تفت دهید و سریع بردارید و کنار بگذارید. پیاز را نیز خرد کرده و در روغن سرخ کنید و به آن مقداری زردچوبه اضافه کنید.

به مقدار ۱ قاشق نعنا داغ را به کدو سبز اضافه کنید و سپس بقیه اش را برای تزئین نگهدارید.

کشک را به کدو سبز اضافه کرده و همه مواد را با هم، هم بزنید تا کشک کدو سبز آماده شود و در صورت دلخواه مغز گردو را خرد کرده و در کشک کدو بریزید و یا فقط برای تزئین استفاده نمائید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره