برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

فوت‌ و‌ فن سیب‌ زمینی فنری بدون فر و با فر

منبع
خراسان
بروزرسانی
فوت‌ و‌ فن سیب‌ زمینی فنری بدون فر و با فر

خراسان/ فرچیپس یا همان سیب‌زمینی تنوری یکی از میان‌وعده‌های خوشمزه‌ای‌ است که در بین کوچک و بزرگ طرفدار دارد. همچنین یک پیش‌غذای خوشمزه و گزینه مناسب برای مهمانی و تولدهاست که به روش‌های مختلفی می‌توان آن را تهیه‌کرد. امروز می‌خواهیم طرز تهیه سیب‌زمینی فنری را با استفاده از فر و بدون فر یادبگیریم.برای تهیه فرچیپس به 2عدد   سیب‌زمینی  ، ۲عدد سیخ چوبی و نمک و روغن به مقدار لازم نیاز داریم .
 طرز تهیه:
اول:سیب‌زمینی را پوست بگیرید و بشویید. سپس آن را از وسط یک برش طولی ‌بزنید (طوری که شکلی شبیه یک مستطیل داشته‌باشید). بهتر است سیب‌زمینی را بعد از برش‌زدن داخل آب بگذارید تا نشاسته اضافی آن از بین‌برود.
دوم:برش سیب‌زمینی را بین دو سیخ قرار دهید و با کمک چاقو، یک اندازه و با فاصله‌ کم و مساوی برش‌بزنید. برش‌ها نباید خیلی عمیق باشد. حالا سیب‌زمینی را برگردانید و دوباره بین دو سیخ‌ بگذارید و برش‌های اریب بزنید تا سیب‌زمینی شبیه یک فنر شود. سیب‌زمینی برش‌خورده را روی یک پارچه نخی بگذارید تا حسابی خشک‌شود.
سوم:در این مرحله باید تصمیم‌بگیرید که می‌خواهید سیب‌زمینی را در فر یا بدون فر سرخ‌کنید. اگر می‌خواهید این کار را بدون استفاده از فر انجام‌دهید داخل تابه روغن بریزید تا خوب داغ‌شود. سیب‌زمینی برش‌خورده را به کمک سیخ چوبی یا دو چنگال درون تابه بگذارید تا حسابی سرخ و طلایی‌ شود و بعد روی آن کمی نمک بپاشید. برای پخت سیب‌زمینی فنری در فر کافی ا‌ست یک کاغذ روغنی روی سینی فر بگذارید. سیب‌زمینی را روی آن بگذارید و با کمک قلم‌مو یا اسپری کوچک، روی آن روغن بپاشید آن را در فر از قبل گرم‌شده به مدت 15دقیقه با دمای 190درجه سانتی گراد قراردهید تا برشته و طلایی شود. برای تهیه سیب‌زمینی در سرخ‌کن این دما باید 200درجه سانتی گراد باشد و به 20دقیقه زمان  نیاز است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره