کشک بادمجون یا کشک کدو؟
آخرین خبر/ کشک کدو در خوشمزگی هیچی از کشک بادمجون کم نمیاره؛ عالیه.
۴تادونه کدو متوسط رو از وسط نصف کنید و با پوست
سرخ کنید، نگینی کنید و بذارید کنار.
نصف پیاز رو خلالی کنید با دو حبه سیر 🧄خلالی تو همون
روغن کدو سرخ کنید.
یک قاشق نعنا هم تو داخل روغن سرخ کنید و بذارید کنار.
روغن رو عوض کنید؛ نصف پیاز رو نگینی کنید.
و با دو حبه سیر له شده سرخ کنید ،
کدو های نگینی رو بهش اضافه کنید.
سه قاشق کشک و یک لیوان ابجوش رو بهش اضافه کنید
و درش رو ببندید. بذارید تا کدو ها جا بیفته و در اخر اگر
دوس داشتید دو ق غ گردو خرد شده اضافه کنید و ۵دقیقه هم بزنید تا مواد کامل به خورد هم برن و تمام.
روش رو با پیاز و سیر و نعنا داغ و کشک تزیین کنید.
برای سالاد بینظیر کنارش:
دو تا گوجه نگینی کنید به همراه ۵تا شاخه پیازچه خرد شده و نصف ابلیمو ترش 🍋تازه و نمک
و اگر دوست داشتید کمی نعنا خشک.
همه رو با هم مخلوط کنید.
این سالاد کنار کشک و بادمجون، کشک و کدو و حتی
کتلت ها بینظیره.
ویدئو از اینستاگرام yeganesadat.recipe