برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کشک بادمجون یا کشک کدو؟

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ کشک کدو در خوشمزگی هیچی از کشک بادمجون کم نمیاره؛ عالیه.
۴تادونه کدو متوسط رو از وسط نصف کنید و با پوست 
سرخ کنید، نگینی کنید و بذارید کنار.
نصف پیاز رو خلالی کنید با دو حبه سیر 🧄خلالی تو همون 
روغن کدو سرخ کنید. 
یک قاشق نعنا هم  تو داخل  روغن سرخ کنید و بذارید کنار.

روغن رو عوض کنید؛ نصف پیاز رو نگینی کنید.
و با دو حبه سیر له شده سرخ کنید ، 
کدو های نگینی رو بهش اضافه کنید.
سه قاشق کشک و یک لیوان ابجوش رو بهش اضافه کنید 
و درش رو ببندید. بذارید تا کدو ها جا بیفته و در اخر اگر
دوس داشتید دو ق غ گردو خرد شده اضافه کنید و ۵دقیقه هم بزنید تا مواد کامل به خورد هم برن و تمام.
روش رو با پیاز و سیر و نعنا داغ و کشک تزیین کنید.

برای سالاد بینظیر کنارش: 
دو تا گوجه نگینی کنید به همراه ۵تا شاخه پیازچه خرد شده و نصف ابلیمو ترش 🍋تازه و نمک
 و اگر دوست داشتید  کمی نعنا خشک. 
همه رو با هم مخلوط کنید. 

این سالاد کنار کشک و بادمجون، کشک و کدو و حتی 
کتلت ها بینظیره.

ویدئو از اینستاگرام yeganesadat.recipe


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره