آموزش تهیه کلوچه خرمایی
آخرین خبر/ قناد جانم سلام🥰به زودی مدارس باز میشه و این کلوچه خرمایی ها میتونه یه تغذیه مقوی و خوشمزه برای بچه ها باشه☺️😉
کره ۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۱۰۵ گرم ( ۱/۲ پ)
پودر قند ۱۲۰ گرم ( ۳/۴ پ)
وانیل ۱/۲ ق چ
آرد ۳۰۰ گرم ( ۲ پ+ ۱/۴ پ)
🔴 مواد هم دمای محیط باشه
🔴 من از پنیر کیبی استفاده کردم از پنیر خامه ای لبنه هم میتونین استفاده کنین
🔴 به جای کره میتونین از روغن صاف قنادی استفاده کنین
🔴 همه آرد رو یکجا نریزین چون ممکنه کمتر از میزان دستور مصرف بشه و به آبخوری آرد شما بستگی داره
مواد میانی
خرمای کبکاب ۴۵۰ گرم
پودر دارچین ۱ ق س
پودر هل ۱ ق س
کره نرم ۴۰ گرم ( ۲ ق س)
پودر نارگیل یا مغز دلخواه ۲۰ گرم
🔴 خرما حتما کبکاب باشه
🔴 خرما باید کاملا له بشه میتونین چرخ کنین
🔴 پودر نارگیل و مغزیجات سلیقه ایه و قابل حذف