برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

راز خوشمزگی اکبر جوجه رستورانی

منبع
نمناک
بروزرسانی
راز خوشمزگی اکبر جوجه رستورانی

نمناک/ اکبر جوجه یکی از خوشمزه ترین غذاهای شمالی است و راز خوشمزگی این غذا در تهیه سس آن است، ما برای شما دستور تهیه سس اکبر جوجه را به شکل های مختلف آماده کرده ایم.
اکبر جوجه یکی از غذاهای پر طرفدار و خوشمزه مازندرانی است که توسط علی اکبر کلبادی نژاد ابداع شد. برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا مرغ را طعم دار کرده و در مخلوطی از کره و روغن به صورت شناور سرخ می کنند و با سس مخصوص سرو می نمایند. یکی از رازهای خوشمزه شدن این غذا، سس مخصوص آن می باشد،این سس خوشمزه را حتی می توان برای مرغ شکم پر،ماهی شکم پر و... نیز استفاده کرد.

سس اکبر جوجه با گردو
برای تهیه سس اکبر جوجه با گردو به صورت زیر عمل کنید:
مواد لازم سس اکبر جوجه با گردو
گردو 4 عدد
سیر 2 حبه
رب انار نصف پیمانه
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
زعفران 2 قاشق غذاخوری
گلپر به مقدار لازم
طرز تهیه سس اکبر جوجه با گردو
4 عدد گردو را بشکنید و رنده یا آسیاب کنید.
2 حبه سیر را پوست بگیرید و رنده کنید.
در یک کاسه سیر رنده شده، گردوهای آسیاب شده و نصف پیمانه رب انار را با یکدیگر مخلوط کنید.
 به مواد 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون اضافه کنید.
مواد را خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
قاشق غذا خوری زعفران دم کرده و کمی گلپر به سس بیافزایید تا خوش طعم تر گردد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره