برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

‎یک نون پنبه‌ای که برای انواع ساندویچ هم مناسبه

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:

‎آرد فانتزی.           ۴۰۰گرم( ۳ پیمانه آرد ، یه قاشق کم بشه)

‎خمیرمایه.           ۶گرم ( یک و نیم ق چ )

‎شکر.                ۷گرم( نصف ق غ )

‎نمک.              ۸ گرم ( ۲ ق چ)

‎کره نرم.           ۳۰گرم( یک و نیم ق غ )

‎تخم مرغ.        یک عدد

‎شیر.              ۱۰۰ گرم (۱/۲ پ )

‎آب.              ۹۰ تا ۱۱۰ گرم(حدودا ۱/۲ پ ممکنه  یکی دو قاشق کمتر یا بیشتر نیاز باشه )

‎شیرخشک قنادی(اختیاری).    ۸گرم( ۱ ق غ سرخالی)

‎برای پخت هر نونی فر باید داغ داغ باشه ، فر برقی نیم ساعت قبل از پخت و فر گازی چهل دقیقه قبل از پخت روشن بشن

‎استراحت اول

حدود یک ساعت تا زمانی که حجم خمیر دو برابر بشه

‎استراحت آخر  

۵۰ تا ۷۰ دقیقه باید حجم خمیرها دو و نیم برابر بشه

‎سایز قالب : ۲۰ در ۳۰ سانت با ارتفاع ۵ سانت


‎قالب رو حتما با کره نرم چرب کنید تا نون بهش نچسبه

‎مدت زمان پخت : ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ( بیشتر نمونه وگرنه خشک میشه)

‎دمای فر برقی :  ۱۹۰ درجه
‎دمای فر گازی : ۲۰۰ درجه

‎وزن تقریبی هر چونه : ۵۵ گرم

‎اگه خواستید بجای کره از روغن مایع استفاده کنید حدود ۲۵ گرم ( ۲ و نیم تا ۳ ق غ )

‎رومال هم  شیر

‎اگه خواستید نون شیرین بشه شکر رو حدود ۴۰گرم(۴ ق غ) استفاده کنید ، شکر حتما دانه ریز

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید

instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره