یک نون پنبهای که برای انواع ساندویچ هم مناسبه
آخرین خبر/ مواد لازم:
آرد فانتزی. ۴۰۰گرم( ۳ پیمانه آرد ، یه قاشق کم بشه)
خمیرمایه. ۶گرم ( یک و نیم ق چ )
شکر. ۷گرم( نصف ق غ )
نمک. ۸ گرم ( ۲ ق چ)
کره نرم. ۳۰گرم( یک و نیم ق غ )
تخم مرغ. یک عدد
شیر. ۱۰۰ گرم (۱/۲ پ )
آب. ۹۰ تا ۱۱۰ گرم(حدودا ۱/۲ پ ممکنه یکی دو قاشق کمتر یا بیشتر نیاز باشه )
شیرخشک قنادی(اختیاری). ۸گرم( ۱ ق غ سرخالی)
برای پخت هر نونی فر باید داغ داغ باشه ، فر برقی نیم ساعت قبل از پخت و فر گازی چهل دقیقه قبل از پخت روشن بشن
استراحت اول
حدود یک ساعت تا زمانی که حجم خمیر دو برابر بشه
استراحت آخر
۵۰ تا ۷۰ دقیقه باید حجم خمیرها دو و نیم برابر بشه
سایز قالب : ۲۰ در ۳۰ سانت با ارتفاع ۵ سانت
قالب رو حتما با کره نرم چرب کنید تا نون بهش نچسبه
مدت زمان پخت : ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ( بیشتر نمونه وگرنه خشک میشه)
دمای فر برقی : ۱۹۰ درجه
دمای فر گازی : ۲۰۰ درجه
وزن تقریبی هر چونه : ۵۵ گرم
اگه خواستید بجای کره از روغن مایع استفاده کنید حدود ۲۵ گرم ( ۲ و نیم تا ۳ ق غ )
رومال هم شیر
اگه خواستید نون شیرین بشه شکر رو حدود ۴۰گرم(۴ ق غ) استفاده کنید ، شکر حتما دانه ریز
به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید