خورش خلال بادام یک ناهار مجلسی و عیدانه
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد لازم:
گوشت گوسفندی یا گوساله بند انگشتی خورد شده ۳۰۰گرم
خلال بادام یک کاسه آبگوشت خوری
زرشک سیاه کمی
نمک زردچوبه وفلفل کمی
لیمو عمانی چند عدد
گلاب، زعفران کمی
رب گوجه فرنگی ۲تا ۳ق غ
طرز تهیه:
ابتدا گوشت رو خیلی ریز خورد کنید بعد با پیاز وروغن خوب تفت بدید بعد زرد چوبه و رب گوجه فرنگی بزنید تا رنگش باز بشه.
حالا خلال بادام رو که ازقبل شسته به مواد گوشت اضافه کنید بزارید خوب بپزه. یک ساعت به پخت آخر لیمو عمانی رو اضافه کنید. وبعد نمکش رو در آخر اضافه کنید وکمی گلاب وزعفران به خورش بزنید وتمام.
موقع سرو زرشک سیاه رو در روغن کمی تفت بدید وبه خورش اضافه کنید.البته من از زرشک پلویی استفاده کردم اما اگر از زرشک سیاه استفاده کردید رو خورش بریزید ودو جوش که زد شعله رو خاموش کنید.