برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

خورش آلو قیسی با مرغ غذای خوشمزه آخر هفته تون

منبع
نمناک
بروزرسانی
خورش آلو قیسی با مرغ غذای خوشمزه آخر هفته تون

نمناک/ خورش آلو قیسی از خورش های اصیل ایرانی می باشد که طعم ملس و لذیذی دارد. این خورش که بیشتر در شمال ایران تهیه می شود به عنوان یک غذای مجلسی در میهمانی ها و دورهمی ها برای وعده شام یا نهار قابل سرو است و جایگاهش در لیست غذا با مرغ برای شام یا نهار همیشه محفوظ است و شما طرز تهیه خورش آلو قیسی را در این بخش همراه ما دنبال می کنید.

طرز تهیه خورش آلو قیسی با مرغ

مرحله اول :
ابتدا مرغ های تمیز شده را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. یک عدد پیاز را پوست بگیرید و خرد کنید سپس به مرغ اضافه کنید.

مرحله دوم :
ادویه ها که شامل (نمک٬زردچوبه٬فلفل سیاه) به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد. از آب مرغ حدود 1 لیوان کنار بگذارید و مرغ ها را از صافی رد کنید.

مرحله سوم : 
در یک تابه روغن بریزید و مرغ های آبکش شده را سرخ کنید.

مرحله چهارم : 
یک عدد پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک خرد کنید و در روغن داغ سرخ کنید. 

مرحله پنجم : 
آلو قیسی ها و آلو سیاه ها را شسته و آبکش کنید تا آب آن ها کامل جدا شود. سپس به پیاز های در حال سرخ شدن اضافه کرده و تفت دهید و در اوسط تفت دادن شکر را به آن اضافه کنید. میزان شکر و اضافه کردن یا نکردن آن کاملا سلیقه ای است.

مرحله ششم : 
قابلمه مخصوص خورشت را روی حرارت بگذارید و درون آن روغن بریزید سپس رب را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود سپس مرغ را اضافه کنید و با رب تفت دهید. 

مرحله هفتم : 
مخلوط پیاز و آلو ها را به مرغ اضافه کرده و تفت دهید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. آب مرغی که کنار گذاشته بودید را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد.

مرحله هشتم :
زعفران دم کرده را نیز به آب خورش اضافه کنید و بگذارید تا به خورد مواد برود.

خورش شما حاضر است؛ نوش جان.
 
 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره