برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

دستور پخت نان سیر با سبزی و پنیر

منبع
بروزرسانی
دستور پخت نان سیر با سبزی و پنیر

تصویر زندگی/ نان سیر نوعی نان دارای سیر و روغن زیتون و کره است که در برخی رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می شود. این نان را معمولاً بصورت باگت درست می کنند. نان سیر با انواع مختلفی از پنیر مانند چدار، موزارلا یا فتا مصرف شده و در برخی از رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. 
مواد اولیه نان سیر :
ریحان (خرد کرده) یک سوم پیمانه
جعفری (خرد کرده) یک سوم پیمانه
سیر (له کرده) سیر ۱ حبه
کره ۱ قاشق سوپخوری

روغن (زیتون) یک دوم قاشق سوپخوری
آب (ولرم) ۳۲۵ میلی لیتر (حدود یک و یک سوم پیمانه)
بهبود دهنده یک دوم قاشق چایخوری
شکر یک دوم قاشق سوپخوری
نمک یک دوم قاشق سوپخوری
آرد ۵۰۰ گرم
مایه خمیر (پودر) یک دوم قاشق سوپخوری
پنیر (گودای رنده کرده) ۲۰۰ گرم
روش تهیه نان سیر :
آرد، مایه‌خمیر، نمک، شکر و بهبوددهنده را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آن‌گاه نیمی از آب را به این مواد بیفزائید و مخلوط نمائید.سپس باقیمانده آب را کم‌کم افزوده و هم بزنید.
تا خمیر مناسبی حاصل شود.حالا خمیر را به شکل توپ درآورید و روی سطح آرد پاشیده قرار دهید.

اکنون روغن زیتون را به خمیر بیفزائید و خمیر را ورز دهید تا نرم و یکدست شود.
پس از آن، خمیر را در کاسه مناسبی بگذارید و رویش را بپوشانید.
به مدت تقریبی یک تا یک و نیم ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.
حالا خمیر نان سیر را دو قسمت کنید هر قسمت را به اندازه ۲۵-۵۰ سانتیمتر باز کنید.
آن‌گاه روی خمیر کره بمالید و مخلوط سیر، سبزی معطر و پنیر بپاشید.
سپس خمیر را از درازا به شکل نوار و به اندازه ارتفاع قالب ببرید و آن‌ها را روی یکدیگر قرار دهید.
سپس آن را از پهنا به شکل مربع برش دهید و کنار هم در قالب لوف چرب کرده، بچینید.
اکنون روی قالب را بپوشانید و ۳۰ دقیقه،کنار بگذارید.
آن‌گاه نان را به مدت تقریبی ۵۵ دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شود،  در فر گرم کرده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد بپزید.

اینک نان سیر را از فر درآورید و پس از ۱۰ دقیقه، از قالب جدا کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره