15
9
4.8K
15
9
4.8K
آخرین خبر/ مواد لازم:
دو قاشق روغن
یه پیاز متوسط
سیصد گرم قارچ
دویست و پنجاه گرم سینه مرغ
دو قاشق جعفری خشک (یا دو مشت جعفری تازه)
یک قاشق نعناع خشک
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه
دو قاشق سرپر رب
دو قاشق آبلیمو
سه چهارم لیوان آب
طرزتهیه:
نکته: آب زیاد استفاده نکنید چون قارچ هم آب میندازه.
نکته دوم: مراقب باشید سبزی خشک رو حین تفت دادن نسوزونید
نکته سوم: هم مرغ وهم قارچ سریع میپزن، لازم نیست چندین ساعت بمونه رو حرارت
نکته چهارم: این خورش به روغن زیادی نیاز نداره، همون دو قاشقی که برا تفت دادن پیازا استفاده کردیم هم خیلی بود (یه جورایی خورش روغنشو پس داد)