برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

طرز تهیه خورش کرفس با سیب زمینی و مرغ غلیظ

منبع
پارسي دي
بروزرسانی
طرز تهیه خورش کرفس با سیب زمینی و مرغ غلیظ

پارسی دی/ خورشت ها پایه ثابت سفره های ما ایرانی ها می باشد که در هر هفته شاید یک بار غذای خورشتی به همراه یک کته زعفرانی تهیه کنید. این خورشت خوشمزه به یک رسپی قدیمی از مادر بزرگ ها جمع آوری شده است و بسیار جا افتاده و غلیظ است و اگر یک بار تهیه کنید عاشق طعم و مزه این غذای اصیل ایرانی می شوید. 
مواد لازم
سینه مرغ ۱ عدد
هویج ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد

کرفس ۱ دسته
جعفری ۳۰۰ گرم
نعنا ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۱.۵ ق غذا خوری
نعنا خشک ۱/۲ ق غذا خوری
آبغوره ۱/۲ لیوان
نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پودر سیر،پاپریکا به مقدار لازم
 طرز تهیه خورشت کرفس با سیب زمینی
مرحله اول: تفت دادن مواد
ابتدا باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه مورد بریزید و کمی تفت دهید تا سبک شود و بعد روغن و ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید، سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به صورت نگینی ریز خرد کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا سبک شود سپس هویج نگینی شده را نیز اضافه کنید.
مرحله دوم: افزودن کرفس
از قبل باید ساقه کرفس را خرد کنید و به همراه برگ سبز بشورید و داخل تابه سرخ کنید، نعنا و جعفری را نیز تمیز کنید و بشورید و ساطوری خرد کنید و به همراه روغن تفت دهید تا بوی خامی آن ها از بین برود. کرفس و برگ و نعنا و جعفری سرخ شده  را که سرخ کردید به مرغ اضافه کنید و تفت دهید و بهتر است رب را داخل یک تابه با کمی روغن خوب تفت دهید تا بوی خامی مواد از بین برود.

مرحله سوم: پخت خورش
رب را به مواد اضافه کنید و روی مواد آب جوش بریزید و درب قابلمه را قرار دهید و بگذارید تا خورش پخته شود. سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل یک تابه کمی تفت دهید تا سرخ شود و در انتها به خورش اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم: افزودن چاشنی
در ادامه باید نعنا خشک را داخل تابه به همراه کمی روغن تفت دهید و بعد به خورش اضافه کنید و در انتها موقع اضافه کردن آبغوره می باشد و طعم خورشت را بچشید و بعد از غلیط شدن سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت خورشت کرفس با سیب زمینی و هویج
سیب زمینی ها را سرخ کنید و در انتها اضافه کنید زیرا اگر از ابتدا بریزید له می شود.
برای فوری شدن خورشت از مرغ یا سینه بوقلمون استفاده کنید.
نسبت جعفری به نعنا ۱ به ۳ می باشد.
برای چاشنی می توانید از لیموترش یا گرد لیمو یا رب لیمو نیز استفاده کنید.


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره