خراسان/ مواد لازم:
کره-۱۲۵ گرم
شکر(ترجيحاً) قهوه اي- يک و يک سوم پيمانه
تخم مرغ-يک عدد
شير-يک چهارم پيمانه
آرد-۲پيمانه
جوش شيرين- کمترازيک قاشق مرباخوري
پودر جوزهندي-نصف قاشق مرباخوري
پودر دارچين-نصف قاشق مرباخوري
گردوي ريز خرد شده-يک پيمانه
کشمش-يک پيمانه
سيب ريز خرد شده-۱۱۰گرم
پودر قند- يک و نيم پيمانه
کره آب شده-يک قاشق غذاخوري
وانيل-کمي
شير-۲تا۴ قاشق مرباخوري
طرز تهيه
در ظرف بزرگي، کره و شکر را هم بزنيد تا سبک شود.
تخم مرغ و شير را به آن اضافه کنيد و هم بزنيد.
آرد، جوش شيرين، جوز هندي و دارچين را مخلوط و به مواد اضافه کنيد. گردو، سيب و کشمش را نيز به مواد اضافه کنيد.
با فاصله و با استفاده از قاشق، خمير را جداگانه در سيني حاوي کاغذ روغني بريزيد و به مدت ۸ تا ۱۰ دقيقه در فر با دماي ۲۰۰ درجه سانتي گراد قرار دهيد.
براي تزيين کلوچه، پودر قند، کره و وانيل را با هم مخلوط کنيد. سپس شير را کم کم اضافه کنيد تا به غلظت دلخواهتان برسد. سپس با آن کلوچه هاي خنک شده را تزيين کنيد.