نماد آخرین خبر

کلوچه های سیب

منبع
خراسان
بروزرسانی
کلوچه های سیب
خراسان/ مواد لازم: کره-۱۲۵ گرم شکر(ترجيحاً) قهوه اي- يک و يک سوم پيمانه تخم مرغ-يک عدد شير-يک چهارم پيمانه آرد-۲پيمانه جوش شيرين- کمترازيک قاشق مرباخوري پودر جوزهندي-نصف قاشق مرباخوري پودر دارچين-نصف قاشق مرباخوري گردوي ريز خرد شده-يک پيمانه کشمش-يک پيمانه سيب ريز خرد شده-۱۱۰گرم پودر قند- يک و نيم پيمانه کره آب شده-يک قاشق غذاخوري وانيل-کمي شير-۲تا۴ قاشق مرباخوري طرز تهيه در ظرف بزرگي، کره و شکر را هم بزنيد تا سبک شود. تخم مرغ و شير را به آن اضافه کنيد و هم بزنيد. آرد، جوش شيرين، جوز هندي و دارچين را مخلوط و به مواد اضافه کنيد. گردو، سيب و کشمش را نيز به مواد اضافه کنيد. با فاصله و با استفاده از قاشق، خمير را جداگانه در سيني حاوي کاغذ روغني بريزيد و به مدت ۸ تا ۱۰ دقيقه در فر با دماي ۲۰۰ درجه سانتي گراد قرار دهيد. براي تزيين کلوچه، پودر قند، کره و وانيل را با هم مخلوط کنيد. سپس شير را کم کم اضافه کنيد تا به غلظت دلخواهتان برسد. سپس با آن کلوچه هاي خنک شده را تزيين کنيد.