آشپز آنلاين/ مواد اوليه:
مرغ نصف يک عدد
سبزي محلي يا جعفري و گشنيز ۵۰۰ گرم
تخممرغ دو عدد
لپه يک پيمانه
آبليمو به اندازه کافي
نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا سبزي را ريز خرد کرده و سرخ ميکنيم. همزمان لپه و مرغ را در قابلمه ميريزيم تا بپزد. پس از پختن، سبزي را همراه آبليمو به مرغ اضافه ميکنيم.
تخممرغها را هم زده به مخلوط مرغ ميافزاييم. بعد از ۱۰ دقيقه غذا حاضر است.
نکته: اين غذا به دليل استفاده جعفري و گشنيز در آن، بسيار خوش طعم است چراکه بوي خامي مرغ را نيز مي گيرد.