برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

14 مواد غذایی که ما نادرست نگهداری می کنیم؟

منبع
بيتوته
بروزرسانی
14 مواد غذایی که ما نادرست نگهداری می کنیم؟
بيتوته/ ما عادت داريم همه چيز را در يخچال هاي خود ذخيره کنيم: ميوه ها، سبزيجات، شيريني ها، نان ها. برخي افراد نيز سس ها، مارمالاد و قوطي ها را در يخچال هاي خود نگه مي دارند. اما اغلب فکر مي کنند، نگهداري مواد غذايي مانند کنسروها و رب گوجه هاي باز شده داخل قوطي عمر آنها را افزايش مي دهد، در واقع مي تواند براي محصولات مضر باشد. ما دريافتيم که چگونه مواد غذايي مختلف را بايد نگهداري کنيم. و يک ليست کوچک براي شما آماده کرده ايم. مواردي که بايد در يک کمد نگهداري شود و در معرض نور خورشيد باشد: • نان به بهترين شکل در يک جعبه نان محکم بسته با کمي نمک نگهداري مي شود که باعث محافظت از آن در قالب مي شود. اگر يک نان را در کيسه سوپر مارکت ها بگذاريد، نرم خواهد ماند، اما يک فرصت بزرگ وجود دارد که ظرف چند روز آن را با قالب بپوشانيد. کيسه هاي پلاستيکي اجازه نمي دهند نان "نفس بکشد" و رطوبت بالايي را ايجاد مي کنند که قارچ ها واقعاً دوست دارند. با اين حال، نگه داشتن نان در يخچال نيز بهترين ايده نيست زيرا، در دماهاي پايين تر، آب به طور قابل توجهي سريعتر تبخير مي شود و بنابراين نان خيلي سريع کم رنگ مي شود. • به هر حال، اگر مي خواهيد نان را به مدت طولاني نگهداري کنيد، مي توانيد آن را در فريزر بگذاريد. 4-6 ماه تازه مي ماند. • انبار کردن شکلات آسان است. بهتر است در مکاني سرد و تاريک نگهداري شود. و نبايد آن را در يخچال بگذاريد. اختلاف دما منجر به ظهور مقداري آب تغليظ شده روي سطح مي شود که به پلاک سفيد تبديل مي شوند. اين واقعاً روي طعم تأثير نمي گذارد، اما باعث مي شود شکلات بسيار غير جذاب باشد. • اعتقاد بر اين است که عسل ماندگاري خاصي ندارد. تقريباً مي توانيد براي هميشه ذخيره کنيد. مهمترين چيز اين است که به درستي آن را ذخيره کنيد. شما بايد عسل را در مکاني سرد و تاريک نگه داريد، اما نه يخچال. در يخچال ممکن است شکرک بزند و برخي از خواص خوب آن از بين برود. • روغن زيتون بايد در دماي اتاق و به دور از نور مستقيم خورشيد ذخيره شود. اما آن را درون يخچال قرار ندهيد: دماي پايين منجر به تشکيل قطعات سفيد در روغن مي شود. • براي اينکه پياز و سير تازه براي مدت طولاني تازه نگه داشته شوند، آنها را به بهترين شکل در يک محل خشک و سرد قرار بدهيد، به عنوان مثال يک جعبه کوچک در کمد يا کابينت. اگر پياز زيادي داريد، مي توانيد آنها را داخل توري به يکديگر گره بزنيد و آويزان نگه داريد. • پياز و سير در يخچال سريعتر خراب مي شوند، بيشتر به اين دليل است که همه آن ها در يک جا قرار مي گيرند. چيزهايي که مي توانند در قفسه آشپزخانه يا روي يک ميز نگهداري شوند: • پرتقال و ساير مرکبات را مي توان درست روي ميز آشپزخانه نگهداري کرد. آنها به زودي خراب نمي شوند. براي اين کار از يخچال استفاده نکنيد - درجه حرارت پايين ميوه باعث مي شود مزه ي ميوه بهتر بماند و براي سلامتي شما مفيد باشد. • ذخيره آووکادو کار سختي است. اگر ميوه رسيده است ، مي توانيد آن را در يخچال نگه داريد زيرا درجه حرارت پايين باعث مي شود که از بد شدن آن جلوگيري شود. اما اگر ميوه هنوز به طور کامل نرسيده باشد، نبايد آن را در يخچال نگه داريد زيرا سرما باعث کند شدن روند رسيدن مي شود. • خيار ممکن است در يخچال نگهداري شود، اما فقط براي چند روز. دماي پايين باعث مي شود خيارها خيلي سريع پوسيده شوند. براي اينکه هرچه بيشتر سبزيجات تازه نگه داشته شود، بايد آن را در خارج از يخچال نگه داريد. خيار را هميشه قبل از مصرف بشوييد زيرا سريع پير مي شود. اگر مي خواهيد سبزيجات را به مدت طولاني نگهداري کنيد. آنها را خشک کنيد و اطراف آن را دستمال بپيچيد و درون يخچال قرار بدهيد. • بادمجان فقط قادر به تحمل درجه حرارت پايين نيست. در يخچال، اين سبزيجات نرم مي شوند و همه ويژگي هاي خوب خود را خيلي سريع از دست مي دهند. آنها بهتر است در دماي خنک اتاق و به دور از نور مستقيم خورشيد نگهداري شوند. • اگر واقعاً مي خواهيد گوجه فرنگي را درون يخچال قرار دهيد، اين کار را نکنيد که باعث مي شود طعم طبيعي خود را از دست داده و آنها را بي مزه بخوريد. هواي سرد روند رسيدن طبيعي گوجه فرنگي را کند مي کند و غشاهاي نازک داخل آنها را از بين مي برد. اين همان چيزي است که گوجه فرنگي را آبدارتر مي کند. آنها بايد در يک محفظه يا جعبه با تهويه مناسب در دماي اتاق نگهداري شوند. مواردي که به بهترين وجه در يخچال ذخيره مي شوند: • زنان خانه دار اغلب در مورد بهترين مکان براي نگهداري تخم مرغ بحث مي کنند. برخي مي گويند فقط در يخچال مي توانند تازه بمانند و برخي ديگر مي گويند که بايد در دماي اتاق نگهداري شوند. اما هر دو گروه موافق هستند: آنها نبايد در درب يخچال نگهداري شوند زيرا اختلاف دما در واقع ماندگاري تخم مرغ را به ميزان قابل توجهي کاهش مي دهد. و متخصصان توصيه نمي کنند تخم مرغ ها را از ظروفي که در آن فروخته مي شوند، جدا کنند تا آنها براي مدت زمان طولاني تر تازه بمانند. • به نظر مي رسد نگهداري از آرد آسان است اما در واقع اينگونه نيست. رطوبت زياد و درجه حرارت زياد ممکن است باعث بروز اشکالات و ظاهر آرد شود و براي مصرف غيرممکن خواهد شد. بهترين گزينه يک کوزه بسته است که در يخچال يا کمد نگهداري مي شود. دما بايد بين 50 تا 65 درجه فارنهايت باشد. • با وجود اين واقعيت که بسياري از ما آجيل (مغزها) را در دماي اتاق ذخيره مي کنيم، اين بهترين گزينه نيست. برخي از آنها (به عنوان مثال بادام و گردو) فقط به مدت 1-2 هفته در دماي گرم قابل نگهداري هستند و پس از آن بد مي شوند. • بهتر است از آجيل در برابر نور خورشيد، رطوبت و دماي زياد محافظت شود. آنها را بايد در يخچال نگهداري کنيد. به اين ترتيب، آنها را مي توانيد تا 9 ماه نگه داريد. • کرفس برخلاف جعفري پسر عموي خود ، بايد در يخچال نگهداري شود. اما آن را در پاکت پلاستيکي قرار ندهيد، زيرا باعث پوسيدگي آن مي شود. با اين وجود مي توانيد از فويل آلومينيومي استفاده کنيد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره