برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
سلامت

خوردن کنسرو نجوشیده چه بلایی سرتان می‌آورد؟

منبع
طبنا نيوز
بروزرسانی
خوردن کنسرو نجوشیده چه بلایی سرتان می‌آورد؟
طبنا نيوز/ يک متخصص مغز و اعصاب با اشاره به اينکه گرفتگي عضلات و خفگي از شايع‌ترين عوارض استفاده از کنسروها نجوشانده است، گفت: دوبيني، از دست دادن وضوع قبلي تصاوير يا تاري ديد، ايجاد مشکل در بلع و تنفس، ضعف و مشکل در خواب از جمله نشانه‌هاي ديگر استفاده از کنسرو نجوشانده است. به گزارش بهداشت نيوز: دکتر علي اميني هرندي درباره باکتري که به دنبال مصرف کنسروهاي نجوشانده و خراب به وجود مي‌آيد، اظهار کرد: تمام محصولات کنسرو شده در صورتي که در شرايط سالم نگهداري نشوند مي‌توانند سمي به نام بوتولينوم توسط باکتري موجود در کنسرو جوشانده نشده ايجاد کنند بنابراين توصيه مي‌شود کنسروها حداقل ۲۰ دقيقه قبل از مصرف جوشانده شوند. وي با بيان اينکه سم بوتولينوم مي‌تواند روي عضلات بنشيند و اجازه ندهد تا دستور مغز را مبني بر اعمال حرکات اجرا کنند، افزود: تا هنگامي که باکتري به وجود آمده توسط کنسرو خراب روي عضلات قرار داشته باشند که حدود چند هفته است اين مشکلات ادامه دارد و فرد بايد توسط پزشک مورد بررسي قرار گيرد چراکه اگر اين مدت طولاني شود و درمان مناسب انجام نشود اين باکتري مي‌تواند عضلات تنفسي را درگير کرده و فرد در نهايت دچار خفگي شود. عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي خاطرنشان کرد: بيماراني که در اثر مصرف کنسرو جوشانده نشده يا خراب دچار مشکل مي‌شوند بايد بلافاصله به پزشک مراجعه کنند تا در بيمارستان بستري شوند تا آنها کمک‌هاي لازم تنفسي توسط دستگاه‌هاي مربوطه داده شود. اميني هرندي ادامه داد: پادزهري براي مقابله با باکتري بوتولينوم ساخته شده که نام تجاري آن بوتاکس است که توسط سرم به بيمار تزريق مي‌شود و افرادي که دچار اسپاسم و گرفتگي عضلات در اثر مصرف کنسروهاي نجوشانده و خراب شده‌اند مشکل آنها رفع مي‌شود همچنين بوتاکس جهت مصرف موارد ديگري همچون رفع چين و چروک، از بين رفتن سردردهاي مزمن و افرادي که بر اثر تصادفات دچار آسيب عضلاني شده‌اند کاربرد دارد. اين متخصص مغز و اعصاب عنوان کرد: کنسرو جوشانده و در يخچال نگهداري شده همانند ساير مواد غذايي مشکلي را براي فرد استفاده کنند به وجود نمي‌آورد اما اگر کنسرو داراي برآمدگي باشد و شکل طبيعي خود را از دست داده باشد نيز نبايد خريداري شود چراکه با توجه به اينکه در کنسروها هوا وجود ندارد مي‌تواند سبب مشکل شده و حتي حرارت هم در برخي از موارد کنسرو خراب و سمي که در آن وجود دارد را نيز از بين نمي‎‌برد. وي در پاسخ به اين سوال که نشانه‌هاي ايجاد سم در فردي که از کنسرو نجوشانده يا خراب استفاده کرده است، چيست؟ عنوان کرد: دوبيني، از دست دادن وضوع قبلي تصاوير يا تاري ديد، ايجاد مشکل در بلع و تنفس، ضعف و مشکل در خواب از جمله نشانه‌هاي مربوطه است. اميني هرندي تاکيد کرد: توصيه ما به هموطنان مبني بر اين است که حتما کنسروها را پيش از خوردن بجوشانند و به هيچ عنوان از کنسروهاي آسيب ديده، برآمده‌اي که شکل طبيعي خود را از دست داده‌اند استفاده نکنند همچنين اگر کنسرو هنگام باز کردن با فشار زياد خارج شد مي‌تواند باکتري و گاز توليد کند بنابراين جهت مصرف مناسب نيستند. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در آي گپ https://igap.net/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar