برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
سلامت

شربتی که قلب و اعصابتان را آرام می‌کند

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
شربتی که قلب و اعصابتان را آرام می‌کند
باشگاه خبرنگاران/ يک محقق و پژوهشگر طب سنتي مصرف نوعي شربت را در آرامش قلب و اعصاب، بي خوابي و درمان يبوست موثر دانست. شربت گل محمدي حاوي انواع ويتامين‌هاي A ، C ، E ، K ، گروه ويتامين‌هاي B مانند B۱، B۲، B۳، B۶ ، کربوهيدرات، کلسيم، آهن، منيزيم، فسفر، سديم، پتاسيم، روي، منگنز، مس، پروتئين، قند مانند گلوکز، ساکار‌وز و فرو‌کتوز، آنتي اکسيدان مثل پلي‌فنول، کاتچين و فلاونوئيد، اسيد سيتريک و فوليک است. براي بررسي خواص شربت گل محمدي اينکه مصرف اين شربت براي چه افرادي مفيد است با حيدر عظمايي محقق و پژوهشگر طب سنتي گفت‌وگو کرديم که در ادامه مشروح آن را مي‌خوانيد. مهمترين خواص شربت گل محمدي حيدر عظمايي محقق و پژوهشگر طب سنتي در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلينيک گروه علمي پزشکي باشگاه خبرنگاران؛ درباره مهم‌ترين خواص شربت گل محمدي اظهار کرد: اين شربت آرام‌بخش قلب و اعصاب، خواب آور، رفع‌کننده تپش غيرطبيعي قلب و از بين برنده نگراني و افسردگي است؛ شربت گل محمدي با بهبود عملکرد روده‌ها از بدن سم‌زدايي و يبوست را هم رفع مي‌کند. وي درباره خواص ديگر شربت گل محمدي بيان کرد: اين شربت تاثيري چشمگير در پاکسازي کبد و صفرا، باز شدن رنگ چهره و شادابي پوست و مو دارد؛ شربت گل محمدي درد‌هاي قاعدگي را تسکين مي‌دهد و به تنظيم قاعدگي هم کمک مي‌کند. اين محقق و پژوهشگر طب سنتي افزود: شربت گل محمدي براي مبتلايان به مشکلات تنفسي، سل و افرادي که دچار سرماخوردگي و آنفلوآنزا هستند، بسيار مفيد است؛ اين شربت نقشي موثر در کاهش تب و رفع گرمازدگي دارد. عظمايي تاکيد کرد: شربت گل محمدي خاصيت آنتي بيوتيکي دارد بنابراين عفونت‌هاي بدن را از بين مي‌برد. وي تصريح کرد: شربت گل محمدي به علت داشتن ويتامين‌هاي A ، C ، E ، پلي‌فنول، کاتچين و فلاونوئيد خاصيت آنتي اکسيداني دارد بنابراين سيستم ايمني بدن را تقويت و بدن را در برابر بيماري‌هاي مختلف به ويژه انواع سرطان‌ها محافظت مي‌کند. عظمايي يادآوري کرد: نوشيدن و غرغره کردن شربت گل محمدي تاثيري چشمگير در بهبود زخم‌هاي دهان، لثه، ورم گلو و لوزه‌ها دارد؛ اين شربت ملين است بنابراين افراط در مصرف آن موجب اسهال مي‌شود. مواد لازم براي تهيه سه ليتر شربت گل محمدي گلبرگ گل محمدي تازه نيم کيلوگرم عسل يک و نيم کيلوگرم آب ۲ ليتر آب ليموترش تازه يک قاشق غذاخوري طرز تهيه شربت گل محمدي -نخست گلبرگ‌هاي گل محمدي تازه را داخل قابلمه بريزيد سپس آب جوشيده شده را به آنها اضافه کنيد؛ در قابلمه را با دمکن بپوشانيد تا عطر و بوي گل خارج نشود. -پس از گذشت ۲۴ ساعت گلبرگ‌هاي گل محمدي تازه را آبکش کنيد تا گلبرگ‌ها جدا شوند. -شربت به دست آمده را روي اجاق گاز بگذاريد سپس عسل را به آن اضافه کنيد و در حرارت ملايم (۵۵ درجه سانتي‌گراد) شربت را کمي هم بزنيد تا قوام بيايد. -شربت را از روي اجاق گاز برداريد آب ليمو ترش تازه را به آن اضافه و صبر کنيد تا شربت سرد شود و به خوبي جا بيفتد. -موقع مصرف ۲ قاشق غذاخوري از شربت را داخل يک ليوان بريزيد، چند قطره آب ليمو ترش تازه و ۲ تکه يخ را به آن اضافه کنيد و بقيه ليوان را آب بريزيد سپس شربت را ميل کنيد. -اين شربت را مي‌توان روزانه ۲ تا سه ليوان استفاده کرد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar