خبرآنلاين/ رژيم غذايي سرشار از قهوه، ميوه و سبزي شما را از ابتلا به سرطان سينه مصون ميدارد.
محققان دانشگاه ناوارا و خائن/ Jaenدر اسپانيا ارتباط ميان اسيد فنوليک و سرطان سينه را موردبررسي قراردادند که نتايج آن در کنگره چاقي در گلاسکو مطرح شد.
آنها رابطه اسيدهاي هيدروکسي سيناميک و هيدروکسي بنزوئيک با سرطان سينه را روي 11028 زن بررسي کردند و متوجه شدند رژيم غذايي حاوي اين اسيدها ابتلا به سرطان پستان را کاهش ميدهد.
تحقيق 12 ساله نشان داد 101 زن مبتلابه سرطان رژيم غذايي مناسبي نداشتند.
در اين تحقيق آمده است که رژيم غذايي حاوي اسيدهاي کلروژنتيک تا 62 درصد باعث کاهش ابتلا به سرطان سينه در زنان ميشود.
محققان توصيه ميکنند دستکم روزانه 5 تکه ميوه و سبزي در وعده غذايي گنجانده و خورده شود. همچنين روزانه 30 گرم فيبر نيز مصرف شود. نوشيدن 6 تا 8 ليوان آب توصيهشده است.
بازار