فارس/ يک متخصص طب سنتي با تأکيد بر اينکه نبايد در فصل گرما غذاهاي گوشتي، سرخکردني و غذاهاي با طبع گرم مصرف شود، گفت: سکنجبين که ترکيبي از عرق نعنا، سرکه، آب و عسل است، بسيار مفيد بوده و خاصيت رفع عطش و انرژيزايي خوبي دارد.
نعمتالله مسعودي متخصص طب سنتي درباره «راه هاي مقابله باگرمازدگي در فصل تابستان»، اظهار داشت: بايد توجه کنيم که اکنون در فصل گرما هستيم؛ در نتيجه ضرورتي ندارد تا وعده غذايي ناهار را ميل کنيم و مهمتر از اين موضوع توجه به اين نکته است که ميتوانيم غذا را کمتر مصرف کنيم؛ ضمن اينکه نوع خوردن غذا نيز بسيار مهم است.
وي با تاکيد بر اينکه نبايد در فصل گرما غذاهاي گوشتي، سرخکردني و غذاهاي با طبع گرم مصرف شود، گفت: مصرف ميوهها بسيار توصيه ميشود؛ براي نمونه سيب خود يک غذاست يا خوردن سالاد و نان و ماست نيز ميتواند براي يک وعده غذايي استفاده شود؛ به خصوص مصرف آن در ناهار توصيه ميشود.
اين متخصص طب سنتي در پاسخ به اين پرسش که «بهترين نوشيدني براي مصرف در فصل تابستان چيست؟»، بيان داشت: ميتوان ميوههاي موجود را تبديل به شربت کرده و از آن استفاده کرد؛ مانند شرب زرشک و آبليمو که توصيه ميشود، اما بهترين مادهاي که بايد به آن توجه کنيم سرکه و انگبين است. ما 1261 مدل سرکه و انگبين داريم که سکنجبين که ترکيبي از عرق نعنا، سرکه، آب و عسل است بسيار مفيد بوده و خاصيت غذايي، رفع عطش و انرژيزايي خوبي دارد.
بازار