logo

وقتی مصرف پروتئین باعث سرطان می‌شود!

منبع
مهر
بروزرسانی
وقتی مصرف پروتئین باعث سرطان می‌شود!
مهر/ مطالعه اخير نشان مي دهد مصرف بيش از حد پروتئين خطر مرگ و مير ناشي از سرطان را افزايش مي دهد. نتيجه مطالعه اخير محققان نشان مي‌دهد مصرف بيش از اندازه پروتئين ريسک مرگ ناشي از سرطان را تا ۴ درصد افزايش مي‌دهد. همچنين نتايج نشان مي‌دهد مصرف بيش از حد پروتئين ريسک مرگ را تا ۷۴ درصد افزايش مي‌دهد و احتمال مرگ ناشي از ديابت را هم تا چندين برابر بيشتر مي‌کند. با اين حال پروتئين يکي از سه ماده مغذي اصلي موردنياز بدن است که علاوه بر افزايش روند رشد و ترميم بافت‌ها، به ساخت و حفظ توده عضلاني کمک مي‌کند. از اينرو بايد مقدار کافي پروتئين در رژيم غذايي گنجاده شود. طبق توصيه کارشناسان، ۱۰ تا ۳۰ درصد مصرف کل کالري روزانه بايد شامل پروتئين باشد. به عنوان مثال اگر مصرف روزانه کالري شما ۱۵۰۰ است، انرژي بدست آمده از پروتئين تان بايد بين ۱۵۰ تا ۴۵۰ کالري باشد. برخي متخصصان هم توصيه مي‌کنند که بايد ۰.۸ گرم پروتئين به ازاي هر کيلوگرم از بدن در روز مصرف شود. بدين منظور بايد وزن بدن در عدد ۰.۸ ضرب شود. به عنوان مثال براي فردي با وزن ۷۵ کيلوگرم، ميزان پروتئين مصرفي روزانه اش ۶۰ گرم خواهد بود. اما در مورد افراد پرفعاليت نظير ورزشکاران، ميزان مصرف ۱.۲ تا ۱.۷ گرم پروتئين به ازاي هر کيلوگرم از وزن بدن توصيه مي‌شود. همچنين طبق برخي توصيه‌ها، ميزان پروتئين مصرفي براي مردان ۵۶ گرم و براي زنان ۴۶ گرم است.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره