برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
سلامت

چرا نباید نان لواش بخوریم؟

منبع
برنا
بروزرسانی
چرا نباید نان لواش بخوریم؟

برنا/ نان سفید (نانى که سبوس گندم آن کاملاً گرفته شده باشد) بزرگ‌ترین لطمه را به سلامتى مردم مى‌‌زند.
پوست گندم که به صورت سبوس درمى‌‌آید و به وسیله الک کردن از آرد جدا مى‌‌شود، دارای مواد مغذی بسیار زیادی است و شاید به همین دلیل سبوس گندم را پوسته عجیب و اسرارآمیز نامیدند، زیرا یکى از مهم‌ترین اعمال حیاتى موجودات زنده اکسیداسیون گوگرد آلى است و در بدن انسان ماده‌اى به نام گلوتاتیون وجود دارد که این اکسیداسیون را انجام مى‌‌دهد و گلوتاتیون از اسید گلوتامیک ساخته شده و این اسید گلوتامیک باید به وسیله غذاها هر روز وارد بدن شود و این ماده در هیچ‌‌ یک از غذاها به اندازه ‌اى که در گندم هست وجود ندارد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره