برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
سلامت

با ترشی خداحافظی کنید

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مصرف مداوم ترشی به عنوان یک سم‌خالص زمینه ساز سرطان مری و‌ معده و زخم معده و‌ پوکی استخوان و الزایمر است!
محققین نیز می‌گویند: سرکه سفید موجود در ترشی ها می تواند با پروتئین موجود در غذا واکنش داده و ترکیبات سرطان زا به نام آکریل آمید را تشکیل دهد


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره