خراسان/ زنجبيل، گياهي طعم دار است که اغلب براي تهيه غذاهاي چيني و هندي از آن استفاده مي شود. * کاهش دهنده کلسترول است و مانع از لخته شدن خون مي شود.
* به نقل از سايت «ehow» روغن زنجبيل غيرسمي است و در طب چيني براي درمان اسهال، دفع خلط، روماتيسم، مالاريا، دندان درد و اسهال با منشاء باکتري از آن استفاده مي شود. * مصرف روغن آن پس از خوردن غذاهاي ادويه اي، تند و ترش، سوءهاضمه را برطرف مي کند. * بخار روغن زنجبيل خستگي، حالت تهوع، سرماخوردگي، آنفلوآنزا و زکام را برطرف مي کند. * چيني ها معتقدند که زنجبيل تقويت کننده قلب است و براي پيش گيري و درمان بيماري هاي قلبي از آن استفاده مي کنند. * ماساژ دادن عضله با روغن زنجبيل، درد آن را برطرف مي کند.* مصرف زنجبيل بي نظمي و درد ماهانه را کاهش مي دهد.* آب ريشه اين گياه، سنگ کليه را از بين مي برد و شوره سر را کنترل مي کند.* ترکيب موجود در روغن زنجبيل سرفه را تسکين مي دهد، داروي درد زدا و کاهش دهنده تب است. * استنشاق روغن زنجبيل انرژي زا، تقويت کننده تمرکز و حافظه است. * ماساژ دادن عضله با روغن زنجبيل گرفتگي، کمردرد و پيچ خوردگي را درمان مي کند. * خاصيت ضدعفوني کننده دارد و در نتيجه مسموميت غذايي را برطرف مي کند.