تولید گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان به ۵۸ هزار تن افزایش مییابد

ایرنا/ سرپرست سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: با فعالسازی واحدهای راکد میزان تولید گوشت مرغ استان از ۴۵ هزار تن کنونی تا پایان سال با رشد ۲۹ درصدی به ۵۸ هزارتن میرسد.
علیرضا دهمرده، سرپرست سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان در نشست شورای هماهنگی بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: سال گذشته ۲۴ میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری گوشتی سیستان و بلوچستان انجام که با این میزان جوجه ریزی ۴۱ هزار تن گوشت مرغ از واحدهای صنعتی ۴۵ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شده است.
وی ادامه داد: امسال نیز چهار میلیون و ۲۹۶ هزار و ۷۸۰ قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری سیستان و بلوچستان انجام شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزون بر ۲۶ درصد رشد داشته است.
سرپرست سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با مشارکت بهره برداران واحدهای مرغداری جدید در حال ساخت در استان فعال خواهد شد.