برگزاری آیین استقبال از 3 شهید گمنام در یاسوج

برگزاری آیین استقبال از 3 شهید گمنام در یاسوجبرگزاری آیین استقبال از 3 شهید گمنام در یاسوج
1
0
2.6K
1405/08/12 - 14:54
223
1405/08/12 - 14:54

صدا و سیما/ معاون هماهنگ‌کننده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد گفت: فردا مردم استان میزبان سه شهید گمنام هستند.

سرهنگ زریر فرضی‌زاده، معاون هماهنگ‌کننده سپاه فتح استان اظهار کرد: آیین استقبال از پیکر مطهر سه شهید گمنام، فردا ۱۳ آبان، ساعت ۸ صبح در کیلومتر پنج جاده یاسوج به شیراز برگزار می‌شود.
فرضی‌زاده با دعوت از مردم، مسئولان و مدیران استان برای حضور در این مراسم افزود: پس از آیین استقبال، پیکر‌های مطهر شهدا به شهرستان‌های مختلف استان منتقل می‌شود و به مدت یک هفته، تا ۲۲ آبان و همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، در تجمعات شبانه شهرستان‌ها مورد استقبال مردم قرار می‌گیرند.
معاون هماهنگ‌کننده سپاه فتح استان ادامه داد: همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، مراسم تشییع باشکوه این سه شهید گمنام در راهپیمایی حرم تا حرم شهر یاسوج برگزار می‌شود.
فرضی‌زاده با اشاره به برنامه خاکسپاری شهدا گفت: پس از مراسم تشییع، پیکر یکی از شهدا به شهرستان مارگون منتقل و پس از اقامه نماز جمعه، در منطقه جوبریز به خاک سپرده می‌شود.
وی افزود: دو شهید دیگر نیز به ترتیب در روز‌های ۲۳ و ۲۵ آبان، یکی در سازمان قضایی نیرو‌های مسلح و دیگری در دانشگاه فرهنگیان کوثر خواهران شهر یاسوج آرام می‌گیرند.
معاون هماهنگ‌کننده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد از مردم استان خواست با حضور در آیین استقبال و برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در شهرستان‌ها، میزبان شایسته‌ای برای این شهدای والامقام باشند.

آخرین خبر کهگیلویه و بویراحمد در اینستاگرام :
https://instagram.com/yasuj_today

اخبار برگزیده