برخورد با مدیر متخلف در اندیمشک به دنبال تنبیه بدنی دانش‌آموزان

برخورد با مدیر متخلف در اندیمشک به دنبال تنبیه بدنی دانش‌آموزانبرخورد با مدیر متخلف در اندیمشک به دنبال تنبیه بدنی دانش‌آموزان
0
0
1.4K
1405/08/12 - 23:10
376
1405/08/12 - 23:10

فارس/ به دنبال انتشار ویدیوی تنبیه بدنی دانش‌آموزان در یک مدرسه در اندیمشک، آموزش‌وپرورش از ورود فوری بازرسان، لغو ابلاغ مدیر متخلف و اعزام تیم مشاوره‌ای برای حمایت روانی از دانش‌آموزان خبر داد.

به دنبال انتشار فیلمی از تنبیه بدنی دانش‌آموزان در یک مدرسه در اندیمشک و جریحه‌دار شدن افکار عمومی، وزارت آموزش‌وپرورش واکنش نشان داد و از برخورد قانونی با فرد خاطی خبر داد.

رضا روستایی، مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش‌وپرورش، در این باره گفت: صیانت از کرامت دانش‌آموزان و فراهم کردن محیطی امن و آرام، خط قرمز نظام آموزشی است و تنبیه بدنی به هیچ عنوان در مدارس پذیرفتنی نیست.

به گفته وی، پس از انتشار این ویدیو، تیم بازرسی اداره کل آموزش‌وپرورش استان خوزستان بلافاصله به موضوع ورود کرد و با بررسی دوربین‌های مداربسته، تخلف مدیر مدرسه شاهد پسرانه اندیمشک محرز شد.

در همین راستا، ابلاغ مدیریتی این فرد لغو و پرونده‌اش برای برخورد قانونی به هیئت رسیدگی به تخلفات اداری ارجاع شد.

همچنین آموزش‌وپرورش اعلام کرد که علاوه بر برخورد اداری، یک تیم مشاوره‌ای برای حمایت روانی و کاهش استرس دانش‌آموزان آسیب‌دیده در مدرسه حضور یافته و پیگیر وضعیت روحی آن‌هاست.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today

اخبار برگزیده