نماد آخرین خبر

میثاق بزرگ مردم خراسان جنوبی با امام حسین(ع) در شب عاشورا برگزار می‌شود

منبع
تسنيم
بروزرسانی
میثاق بزرگ مردم خراسان جنوبی با امام حسین(ع) در شب عاشورا برگزار می‌شود

تسنيم/ ميثاقي بزرگ مردم خراسان جنوبي با امام حسين(ع) ساعت ۲۱ شب عاشورا با طنين انداز شدن فرياد حماسي لبيک يا حسين(ع) در آسمان سراسر استان برگزار مي شود.

شـوراي همـاهنگي تبـليغـات اسـلامي در فـراخـواني از مردم استان خراسان جنوبي دعوت کرد در جهت ايجاد شور حسيني در کنار شعور حسيني ساعت 21 شب عاشورا فرياد رساي لبيک يا حسين را از بالاي پشت بام خانه‌ها سر دهند.
در متن اين فراخوان آمده است: فـرياد حماسي و نجات بخش لبيـک يا حسـين ملت حسـيني ايران در شب عاشـورا در کران تا کران آسمان ايران اسلامي طنين انداز مي‌شود.
ميثاقي بزرگ در طلب خونِ به ناحق ريخته شده حضرت امام حسين(ع) و خوانخواهي ثارالله به صورت يـکپـارچــه و عمومي، تـحـت عنـوان ســراســـر ايـــران حســينيـه همـراه با سـردادن فــريــاد حمـاسي و نجـات بـخـش لـبـيـک يـا حســيـن ملت عاشورايي و حسيني ايران در شب عاشوراي حسيني رأس ساعت 21 به صورت سـراسـري از پشـت بـام و پـنـجـرۀ منـازل و کـوچـه، پـس کوچـه‌هاي شـهرهـا، مأذنـۀ مسـاجد و هيئـت‌هاي مذهبي و تـکايـا و جـاي جـاي ايـران اسـلامـي انجام خواهد شد.
مردم عزادار استان خراسان جنوبي همگام با ملت عاشورايي و شهيدپرور ايران اسلامي همراه با شور و شعور حسيني و با عنايت به مقتضيات زماني و محدوديت‌هاي ناشي از شيوع ويروس منحوس کرونا، امسال مي‌کوشند تا با رعايت تمامي دستورالعمل هاي ستاد ملي مبارزه با کرونا و توجه به موارد بهداشتي در کنار کمترين ميزان ابتلاء به کرونا ايام سوگواري حضرت اباعبدالله الحسين(ع) را با عظمت هر چه بيشتر برگزار کند.
با توجه به ضرورت وحدت حول محور ابي عبدالله الحسين(ع) و ضرورت برپايي عزاي سرور و سالار شهيدان با همراهي و همدلي سازمان صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران، سازمان اوقاف و امور خيريه، سازمان تبليغات اسلام، مرکز رسيدگي به امور مساجد، هيئت رزمندگان اسلام، هيئت‌هاي مذهبي و تکايا، دسته‌جات عزاداري، مساجد و بقاع متبرکه در سراسر کشور با هدف ايجاد شور حسيني در کنار شعور حسيني؛ ساعت 21 شب عاشورا، فرياد رساي لبيک يا حسين در آسمان سراسر استان همزمان با ديگر نقاط ايران اسلامي طنين انداز مي‌شود.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان خراسان جنوبي را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر خراسان جنوبي در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEKMM7H6Qgk9-pkB6w
آخرين خبر خراسان جنوبي در اينستاگرام :
https://instagram.com/skhorasan_today