ايرنا/ مديرکل ميراث‌فرهنگي، گردشگري و صنايع‌دستي خراسان شمالي گفت: به منظور جلوگيري از تجمع افراد و پيشگيري از شيوع ويروس کرونا، ورود مسافران به روستاهاي هدف و مناطق گردشگري استان در روزهاي پنجشنبه، جمعه و تعطيلات تاسوعا و عاشورا ممنوع است.

حبيب پزدان‌پناه، مديرکل ميراث‌فرهنگي، گردشگري و صنايع‌دستي خراسان شمالي اظهار داشت: با توجه به محدوديت‌هاي اعمال‌شده براي تاسيسات گردشگري خراسان شمالي و با هدف پيشگيري از افزايش مبتلايان به ويروس کرونا، مردم از انجام سفرهاي غيرضرور در تعطيلات پيش رو خودداري کنند.

وي گفت: در حوزه گردشگري، مطابق مصوبات ستاد ملي کرونا و به‌تبع آن، دستورالعمل‌هاي ستاد استاني مديريت ويروس کرونا عمل خواهد شد و با توجه به قرار گرفتن اين استان در وضعيت قرمز شيوع کرونا، محدوديت‌هايي براي فعاليت تأسيسات گردشگري استان منظور شده است.

يزدان‌پناه افزود: بر اين اساس تاسيسات گردشگري خراسان شمالي اعم از بوم‌گردي‌ها، واحدهاي پذيرايي و اقامتي با ۳۰ درصد ظرفيت خود و فقط براي مواقع ضروري فعال هستند و فعاليت تورهاي گردشگري نيز در تعطيلات آخر هفته و شهادت حضرت اباعبدالله(ع) ممنوع است.

مديرکل ميراث‌فرهنگي، گردشگري و صنايع‌دستي خراسان شمالي با بيان اينکه برگزاري هرگونه مراسم و تجمع در تأسيسات گردشگري استان ممنوع است، از مردم خواست تا زماني که شيوع ويروس کرونا در استان در وضعيت زرد و سفيد قرار نگرفته است، از حضور در پارک‌ها و اماکن تفريحي و گردشگري و نيز رفتن به مسافرت خودداري کنند.

وي با اشاره به بازديدهاي نظارتي مستمر و ۲۴ ساعته از تأسيسات گردشگري خراسان شمالي اظهار داشت: اين بازديدها به‌صورت مشترک و باهدف حفظ سلامت شهروندان و پيشگيري از شيوع ويروس کرونا و در راستاي رصد اجراي دستورالعمل‌هاي ابلاغي انجام و با متخلفان برخورد مي‌شود.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان خراسان شمالي را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر خراسان شمالي در تلگرام :
https://telegram.me/joinchat/AAAAAERlAMiCloyBHW8y4g
آخرين خبر خراسان شمالي در اينستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today