نماد آخرین خبر

احتمال ورود آب به منازل در مناطق فوق بحرانی اهواز

منبع
ايسنا
بروزرسانی
احتمال ورود آب به منازل در مناطق فوق بحرانی اهواز

ايسنا/ عضو شوراي شهر اهواز با اشاره به آبگرفتگي در برخي مناطق شهر پس از آغاز بارندگي شب گذشته گفت: در مناطق فوق بحراني احتمال ورود آب به منازل وجود دارد و ماندگاري آب در معابر نيز بيشتر است.

حجت‌الاسلام جاسم موسي‌پور، عضو شوراي شهر اهواز با اشاره به آغاز بارندگي در اهواز از شب گذشته، اظهار کرد: در پي اخطاريه هواشناسي، مديريت شهري در حالت آماده‌باش قرار گرفته است.
وي با اشاره به ادامه اجراي طرح ضربتي دفع آب‌هاي سطحي، افزود: همچنان تعدادي از پروژه‌هاي اين طرح تکميل نشده است و در حال حاضر پروژه‌هاي ميدان انقلاب و خيابان فروردين منطقه گلستان نيمه‌کاره هستند
عضو شوراي شهر اهواز بيان کرد: عمده مشکلاتي که اکنون گزارش شده مربوط به منطقه ۶ شهرداري است که در اين منطقه، پروژه‌هاي آبفا و شهرداري نيمه‌تمام هستند و به تعهدات خود به ويژه در کمپلوي جنوبي و خشايار عمل نکرده‌اند و بنابراين اکنون شاهد آبگرفتگي در اين مناطق هستيم.
وي با اشاره به پيش‌بيني افزايش حجم بارندگي از بعد از ظهر امروز، تصريح کرد: در مناطق فوق بحراني احتمال ورود آب به منازل وجود دارد و ماندگاري آب در معابر نيز بيشتر است که البته مشکل عمده در نقاط فوق بحراني به جز در منطقه ۶ شهرداري حل شده است. در حال حاضر شاهد شش آبگرفتگي کاسه‌اي در سطح شهر هستيم.
موسي‌پور گفت: مشکل اصلي فاضلاب اهواز پس از اجراي کامل طرح اصلاح شبکه فاضلاب حل مي‌شود که اجراي آن حداقل سه سال طول مي‌کشد.
 
  
  
 

آخرين خبر خوزستان در اينستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan_today