مدعیالعموم به موضوع تأمین آب آشامیدنی جیرفت و عنبرآباد ورود کرد
ایرنا/ دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان با اشاره به ورود مدعی العموم به موضوع تامین آب آشامیدنی سالم در شهرستانهای جیرفت و عنبرآباد، گفت: در این ارتباط پنج نفر از مدیران استانی و شهرستانی آب و فاضلاب نیز احضار شدند.
دادخدا سالاری، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان ابراز کرد: در پی گزارش واصله از سازمان اطلاعات سپاه مبنی بر ترک فعل برخی از مدیران در موضوع تامین آب آشامیدنی سالم در شهرستانهای جیرفت و عنبرآباد، موضوع به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفته و پنج نفر از مدیران استانی و شهرستانی آب و فاضلاب احضار شدند.
وی افزود: در گزارش سازمان اطلاعات سپاه به موضوعات ترک فعل مدیران آب و فاضلاب در تامین آب آشامیدنی سالم اشاره شده است که رسیدگی تخصصی به این موارد در معاونت حقوق عامه دادسرای کرمان دنبال شده و مدیران مقصر در این رخداد، احضار شدند.
دادستان کرمان با اشاره به این مطلب که بر اساس پیگیریهای تخصصی دستگاه قضایی تخصیص اعتبار برای تامین آب آشامیدنی سالم از سد جیرفت مطرح و دنبال شده است، خاطرنشان کرد: در کوتاه مدت نیز سالم سازی مخازن و تصفیه خانههای آب این دو شهرستان مورد تاکید و نظارت دستگاه قضایی قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه برخورد با هرگونه ترک فعل مدیران از اولویتهای مورد نظر قوه قضاییه به شمار میرود، عنوان کرد: در راستای تامین آب سالم آشامیدنی در شهرستانهای جیرفت و عنبرآباد، احدی از قضات با دستور مستقیم دادستان کرمان مسئول پیگیری و نظارت دقیق بر موضوع شده است.
سالاری تاکید کرد: بنا بر دستورات اکید ریاست قوه قضاییه از این پس ترک فعل مدیران در انجام مسئولیتهای قانونی خود به صورت ویژه تحت تعقیب قرار خواهد گرفت.