نماد آخرین خبر

ازدواج در کهگیلویه و بویراحمد ۸ درصد افزایش یافت

منبع
فارس
بروزرسانی
ازدواج در کهگیلویه و بویراحمد ۸ درصد افزایش یافت

فارس/ نتيجه بازرسي وقايع ثبت شده در اداره کل ثبت اسناد و املاک کهگيلويه و بويراحمد از رشد هشت درصدي ازدواج و کاهش طلاق در اين استان حکايت دارد.

شيوع ويروس کرونا با وجود همه تلخي‌ها و سختي‌ها اتفاقات خوبي هم در پي داشت.
اگر چه با ورود اين بيماري زندگي همه افراد و جامعه تحت تأثير محدوديت‌ها قرار گرفت اما براي برخي روي خوش هم نشان داد و خير و برکت به همراه داشت.
کرونا جواناني که در گذشته به علت بار سنگين هزينه‌ها قادر به ازدواج نبودند را ترغيب به آغاز زندگي مشترک کرد تا به دور از تشريفات زندگي مشترک خود را آغاز کنند و مسيري آسان و کم هزينه را براي به‌جا آوردن سنت حسنه در پيش بگيرند.
اين رويداد ميمون در کهگيلويه و بويراحمد طي 9 ماهه سال جاري هشت درصد رشد داشت، آمار ثبت شده در سامانه اداره کل ثبت اسناد و املاک نشان مي‌دهد طي مدت مذکور پنج هزار و 142 فقره واقعه ازدواج به ثبت رسيده است.
اين در حالي است که در مدت مشابه سال گذشته چهار هزار و 766 مورد بوده است.
کاهش چهار درصدي طلاق طي اين مدت از ديگر رويدادهاي خوشايند در استان بود به طوري که سال گذشته يک هزار و 41 مورد و 9 ماهه سال جاري يک هزار مورد به ثبت رسيده است.

 

آخرين خبر کهگيلويه و بويراحمد در اينستاگرام :
https://instagram.com/yasuj_today