نماد آخرین خبر

مبتلایان و فوتی‌های کرونا در بوشهر کاهش یافت

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
مبتلایان و فوتی‌های کرونا در بوشهر کاهش یافت

باشگاه خبرنگاران/ دبير ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر گفت: تعداد مبتلايان به کرونا در استان کاهشي و امروز فوتي‌‌ها پس از چندين روز به يک نفر کاهش يافت.

سعيد کشميري، دبير ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر بيان کرد: تعداد بيماران بستري در بخش‌هاي کرونايي بيمارستان‌هاي استان بوشهر امروز، ۳۳۳ نفر است.
وي عنوان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۷۲ بيمار جديد در بخش‌هاي کرونايي بيمارستان‌هاي استان بوشهر بستري‌شده‌اند که از اين تعداد ابتلاي ۴۰ نفر به کرونا مثبت، قطعي است.
دبير ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر با اشاره به کاهش تعداد بيماران بستري در بخش‌هاي ويژه کرونا، افزود: ۳۹ نفر در بخش مراقبت‌هاي ويژه هستند که از اين مجموع موارد بستري در بخش‌هاي ويژه کرونايي، ۱۲ نفر در وضعيت حاد اين بيماري قرار دارند.
کشميري درباره نتايج موارد فوتي ناشي از کرونا در استان بوشهر که تا به امروز اعلام شده است، بيان کرد: امروز يک مورد فوتي ناشي از ابتلا به کرونا، يک خانم با ۵۹ سال سن با سابقه بيماري فشارخون و ديابت در استان بوشهر به ثبت رسيد.
وي افزود: در شبانه‌روز گذشته ۶۷ بيمار نيز باحال عمومي خوب از بيمارستان‌هاي استان بوشهر ترخيص شده‌اند، که از اين تعداد ۴۷ نفر از آن‌ها مثبت قطعي بوده‌‎اند.
دبير ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر گفت: تاکنون ۱۱۰۰ نفر از ابتداي شيوع کرونا در استان بوشهر به علت ابتلا به اين ويروس جان خود را از دست داده اند.
کشميري عنوان کرد: از آغاز شيوع کرونا تاکنون ۳۹ هزار و ۴۵۱ نفر در استان بوشهر به اين ويروس مبتلا شده‌اند.
وي ادامه داد: تعداد موارد مبتلا رو به کاهش بوده و همچنين امروز تعداد موارد فوتي پس از چندين روز به يک نفر کاهش يافته که در روز‌هاي آينده با کم شدن موارد بستري، موارد فوتي هم کاهش خواهد يافت.

آخرين خبر بوشهر در اينستاگرام :
https://instagram.com/bushehr_akhbar