دومین مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در همدان راهاندازی شد

تسنيم/ رئيس مرکز بهداشت شهرستان همدان گفت: دومين مرکز تجميعي واکسيناسيون کرونا در شهر همدان به صورت تمام وقت راهاندازي شده است.
محمد خيرانديش، رئيس مرکز بهداشت شهرستان همدان اظهار کرد: دومين پايگاه تجميعي واکسيناسيون کرونا در شهر همدان با عنوان پايگاه بهورزي راهاندازي شده و عمليات واکسيناسيون در دو شيفت صبح و بعد از ظهر براي گروههاي هدف انجام ميشود.
وي با بيان اينکه مراکز تجميعي واکسيناسيون در روزهاي تعطيل هم فعال است، تصريح کرد: افراد بر اساس فراخوان و نوبتي که به آنها داده شده در مرکز مورد نظر حضور يافته و واکسن را دريافت ميکنند.
رئيس مرکز بهداشت شهرستان همدان با اشاره به اينکه تاکنون بيش از 38 هزار نفر در شهرستان همدان عليه ويروس کرونا واکسينه شدهاند گفت: اولويتبندي واکسيناسيون بر اساس ليست وزارت بهداشت انجام شده است.
خيرانديش با بيان اينکه در حال حاضر افراد بالاي 70 سال واکسينه ميشوند اظهار داشت: اين افراد بايد در سامانه salamat.gov.ir ثبتنام کنند تا کارشناسان بهداشتي با آنها تماس گرفته و نوبت تزريق را اعلام کنند.
وي با تاکيد بر اينکه تاکنون عوارض حادي ناشي از تزريق واکسن کرونا گزارش نشده است، تصريح کرد: پس از تزريق واکسن، ممکن است بدن به طور طبيعي واکنشهايي نشان دهد که شايعترين آن عوارضي نظير تب، لرز، کوفتگي، بدن درد، تهوع، سردرد و تورم و قرمزي محل تريق بوده است.
رئيس مرکز بهداشت شهرستان همدان با بيان اينکه عوارض شايع واکسن معمولا تا 72 ساعت پس از تزريق برطرف ميشود، اظهار کرد: در صورتيکه عوارض بيش از اين مدت طول بکشد بايد به پزشک مراجعه شود.
خيرانديش با تاکيد بر اينکه انجام واکسيناسيون به معناي بيتوجهي به پروتکلهاي بهداشتي نيست، گفت: همه افرادي که واکسينه شدند بايد هنگام خروج از منزل ماسک بزنند و دستورالعملهاي بهداشتي را رعايت کنند.
وي با بيان اينکه هرگونه تجمع و حضور در اجتماعات خطر ابتلا به کرونا را تشديد ميکند، اظهار داشت: مردم به هيچ عنوان بدون نوبت و خودسرانه به منظور تزريق واکسن در مراکز واکسيناسيون حضور نيابند. نوبتدهي فقط به صورت هوشمند و غيرحضوري انجام ميشود.
















