برداشت یک تن بادام زمینی از مزرعه الگویی در خاش
فارس
بروزرسانی

فارس/ معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان از برداشت یک تن بادام زمینی از مزرعه الگویی در شهرستان خاش خبر داد.
امان الله طوقی، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان اظهار کرد: با هدف توسعه کشت بادام زمینی و دستیابی به زمان کشت مناسب، در اوایل اردیبهشت ماه سال جاری با مشارکت یکی از کشاورزان در سطح یک هکتار از اراضی کشاورزی روستای نجف آباد شهرستان خاش اقدام به کشت بادام زمینی کردیم.
وی افزود با توجه به سود قابل توجه تولید محصول بادا زمینی در سطح یک هکتار نسبت به سایر محصولات کشت شده در شهرستان، کشت این محصول قابل توجیح است.
طوقی تصریح کرد از دیگر مزایای کشت بادام زمینی، قابلیت کشت آن در تناوب کشت با غلات میباشد که در مدیریت مزرعه بسیار حیاتی است.