ایسنا/ انجمن علمی دانشجویی صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد و اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی ایران دومین همایش ملی «زنبور عسل» را برگزار می‌کند.

این همایش با حضور شهاب احتشام(دکترای تغذیه دام)، محمدرضا شریعتی(کارشناس بررسی و مراقبت بیماری‌های زنبور عسل)، محمد رفاهی(پژوهشگر و مدرس زنبور عسل)، مجید عاکف(کارشناس ارشد پرورش زنبور عسل) و محسن فتحی نجفی(دکترای بیوتکنولوژی و استادیار بازنشسته موسسه رازی) طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۱۷ و ۱۸ آذر از ساعت ۸ تا ۱۳ برپا می‌شود که موضوع روز اول صنایع غذایی و موضوع روز دوم علوم دامی است.
انواع عسل بر اساس نحوه تولید و طبقه‌بندی کیفی بر اساس نحوه تولید آن، ترکیب شیمیایی انواع عسل و نقش آن در کیفیت عسل (ارزیابی بیولوژی)، روش‌های سنتی و کیفی ارزیابی خلوص و کیفیت عسل، استانداردهای اتحادیه اروپا برای خواص فیزیکی و شیمیایی عسل، آلاینده‌های عسل و حدود مجاز آن‌ها بر اساس استانداردهای معتبر، بسته‌بندی عسل، کنترل کیفیت عسل، موم، ژل رویال، زنبورداری ارگانیک، زهر زنبور عسل، بهداشت و بیماری‌های زنبور، گیاهان ارزشمند، بیولوژی و پرورش زنبور عسل و صدور مجوزهای زنبور عسل، سرفصل‌هایی که در دو روز این همایش زیر دو موضوع کلی صنایع غذایی و علوم دامی مورد بررسی قرار می‌گیرد. 
این همایش به صورت مجازی از طریق اسکای‌روم برپا می‌شود و علاقه‌مندان برای شرکت در آن و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به شناسه @sali_creative۷ پیام دهند.

آخرین خبر خراسان رضوی در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/khorasan_today
آخرین خبر خراسان رضوی در تلگرام :
https://t.me/Toos_today