برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

رتبه برتر کشوری به انواع نان‌های سیستان‌وبلوچستان اختصاص یافت

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
رتبه برتر کشوری به انواع نان‌های سیستان‌وبلوچستان اختصاص یافت

باشگاه خبرنگاران/ مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سیستان و بلوچستان از رتبه برتر(خیلی خوب) نان استان در سطح کشور خبر داد.

محمد رضا سرگزی، مدیرکل غله استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: استان سیستان و بلوچستان ضمن کسب بهترین نمره کیفیت در انواع نان‌های لواش، تافتون، بربری و سنگک، عنوان بالاترین درجه کیفی این حوزه (خیلی خوب) را نیز به خود اختصاص داده است.
سرگزی افزود: برنامه ریزی برای ارتقای کیفیت نان از ماهاست که با تشکیل اکیپ‌های منظم نظارت و بازرسی، آموزش و آگاهی دادن نانوایان و تأمین گندم مناسب برای اختلاط با سایر گندم‌ها و به تبع آن استحصال آرد مناسب شروع گردیده و هم اکنون نتیجه مطلوب مدنظر حاصل شده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گفت: نان‌های تولیدی استان سیستان و بلوچستان در طول سال رتبه برتر را به لحاظ کیفیت در کشور کسب کرده است.
وی اظهار کرد: بر این اساس نان لواش سیستان و بلوچستان امتیاز ۹۶، تافتون ۹۵/۶، نان بربری ۹۸ و سنگک امتیاز ۹۶/۶ کسب و در مجموع در ۲ بخش لواش و سنگک رتبه اول کشوری و در بخش نان بربری و تافتون پس از استان زنجان در رتبه دوم کشوری در سالجاری را کسب نموده است.
وی  گفت: میانگین نمره کشوری کیفیت در نان لواش ۹۶، تافتون ۹۵/۶و بربری ۹۸، و سنگگ ۹۶/۶ لحاظ می‌شود که میانگین امتیاز تمامی نان‌های تولیدی استان سیستان و بلوچستان در آبان سالجاری نمره ۹۶/۵۵ کسب کرده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بازرسی از واحد‌های نانوایی و کارخانجات آرد استان به طور مستمر صورت می‌گیرد، تصریح کرد: طرح بازرسی یک ماهه را به منظور تشدید بازرسی‌ها در استان اجرایی نمودیم که بر این اساس روزانه از واحد‌های نانوایی و کارخانجات آرد در دو شیفت روزانه مورد پایش و کنترل قرار خواهند گرفت.
سرگزی برگزاری دوره‌های آموزشی، نیروی انسانی ماهر، ماده اولیه به کار رفته در پخت نان، عدم استفاده از افزودنی‌های غیر مجاز و افزایش نظارت‌ها را از متغیر‌های اصلی در کیفیت نان استان سیستان و بلوچستان اعلام کرد.

آخرین خبر سیستان و بلوچستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today