برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

رتبه برتر کشوری به انواع نان‌های سیستان‌وبلوچستان اختصاص یافت

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
رتبه برتر کشوری به انواع نان‌های سیستان‌وبلوچستان اختصاص یافت

باشگاه خبرنگاران/ مدیرکل غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستان از رتبه برتر نان استان در سطح کشور خبر داد.

محمدرضا سرگزی، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: استان سیستان و بلوچستان ضمن کسب بهترین نمره کیفیت در انواع نان‌های لواش، تافتون، بربری و سنگک، عنوان بالاترین درجه کیفی این حوزه (خیلی خوب) را نیز به خود اختصاص داده است.
وی گفت: برنامه ریزی برای ارتقای کیفیت نان از ماهاست که با تشکیل اکیپ‌های منظم نظارت و بازرسی، آموزش و آگاهی دادن نانوایان و تأمین گندم مناسب برای اختلاط با سایر گندم‌ها و به تبع آن استحصال آرد مناسب شروع گردیده و هم اکنون نتیجه مطلوب مدنظر حاصل شده است.
سرگزی ادامه داد: بر این اساس نان لواش سیستان و بلوچستان امتیاز ۹۶، تافتون ۹۵.۶، نان بربری ۹۸ و سنگک امتیاز ۹۶.۶ کسب و در مجموع در ۲ بخش لواش و سنگک رتبه اول کشوری و در بخش نان بربری و تافتون پس از استان زنجان در رتبه دوم کشوری در سالجاری را کسب کرده است.
وی برگزاری دوره‌های آموزشی، نیروی انسانی ماهر، ماده اولیه به کار رفته در پخت نان، عدم استفاده از افزودنی‌های غیر مجاز و افزایش نظارت‌ها را از متغیر‌های اصلی در کیفیت نان استان سیستان و بلوچستان اعلام کرد.

آخرین خبر سیستان و بلوچستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today