نماد آخرین خبر
  1. مهم
استانها

سرقت از نیروگاه برق خرمشهر تأیید شد؛ بازداشت چند متهم

منبع
تسنيم
بروزرسانی
سرقت از نیروگاه برق خرمشهر تأیید شد؛ بازداشت چند متهم

تسنیم/ دادستان عمومی و انقلاب خرمشهر با تایید خبر سرقت از نیروگاه تولید برق این شهرستان، گفت: به محض دریافت گزارش این سرقت، ضابطین قضایی به محل اعزام که ضمن بازرسی از محل، پرونده قضایی تشکیل و تحقیقات مقدم برای بازداشت متهمان آغاز شده است

فاخر باوی، دادستان عمومی و انقلاب خرمشهر با بیان اینکه این سرقت خللی در تولید برق ایجاد نکرده است، اظهار داشت: سارقان با ورود به انبارهای نیروگاه تعدادی از لوازم موجود از جمله پره‌های تعویضی توربین را به ارزش تخمینی 50 میلیارد تومان به سرقت بردند.

دادستان عمومی و انقلاب خرمشهر، بیان کرد: با تشکیل پرونده قضایی تحقیقات مقدماتی و رصد اطلاعاتی با حضور ضابطین عام و خاص آغاز و تاکنون چند نفر متهم در این خصوص بازداشت شده‌اند.

گفتی است چندی پیش رسانه‌ها از سرقت پره‌های توربین نیروگاه خرمشهر به ارزش چند ده میلیارد ریال داده بودند.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today