برداشت بیش از ۱۰ تن چای ترش از مزارع شادگان
ایسنا/ مدیر جهاد کشاورزی شادگان از برداشت بیش از ۱۰ تن چای ترش از مزارع این شهرستان خبر داد.
جمشید اسلامیان، مدیر جهاد کشاورزی شادگان با اشاره به برداشت چای ترش در این شهرستان اظهار کرد: امسال سطح زیرکشت چای ترش در شهرستان شادگان حدود ۲۵ هکتار بود که عملیات برداشت این محصول از اوایل آبان آغاز شد و چند روز گذشته به اتمام رسید.
وی با اشاره به اتمام برداشت چای ترش از مزارع، افزود: با توجه به شرایط مزارع، امسال بیش از ۱۰ تن چای ترش از مزارع شهرستان شادگان برداشت شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شادگان گفت: چای ترش گیاهی گرمسیری است که برای رشد به هوای گرم و آب کم نیاز دارد و مهیا شدن شرایط مطلوب برای این گیاه زمینه افزایش محصول را فراهم میکند.
اسلامیان عنوان کرد: محصول چای ترش کاربرد وسیع دارویی در درمان بیماریهای فشار خون، چربی خون، سرطان، بیماری کبد و کلیه دارد و دارای خاصیت آرام بخش و خنک کننده، ضدعفونی کننده و تصفیه کننده است.
وی با بیان اینکه مصرف چای ترش به صورت خشک است، افزود: با محصول تَر چای ترش، مربا، لواشک، شربت و... تهیه می شود اما عمده مصرف این محصول به صورت خشک است که مورد توجه مردم است.