وزیر صنعت معدن و تجارت: موجودی ذخایر کالایی بیش از حد نیاز است
بروزرسانی
ايلنا / غضنفري در پاسخ به اين سوال که آيا قيمت بيست و سه ميليون توماني تندر نود، مورد تاييد دولت هست يا نه، عنوان کرد: از نظر دولت تنها قيمتهايي که سازمان حمايت به عنوان قيمت مصوب اعلام ميکند مبناي کنترل بازار و تعزيرات خواهد بود هرگونه فروشي بالاتر از قيمت مصوب توسط سازمان حمايت تشکيل پرونده خواهد شد و سازمان تعزيرات نيز جريمه ميکند.
وي در ادامه گفت: البته ما خبر داريم که برخي خريداران خودرو، خودروي خود را در حاشيه بازار به قيمت بالاتر ميفروشند. اين شرايط ناشي از کمبود عرضه است با تصميماتي که در دولت گرفته شد عرضه فزوني خواهد گرفت. بيشتر مشکلات ريشه در کمبود نقدينگي خودرو ساز و برخي مشکلات ارزي داشت که امروز در هيئت دولت حل شد.
به گفته غضنفري،ْ امروز دو خودرو ساز بزرگ کشور «ايران خودرو» و «سايپا» گزارشي درباره چگونگي مقابله با تحريم به ويژه تامين قطعات، بومي سازي و بهبود کيفيت داشتهاند.
غضنفري در ادامه با تاکيد بر اينکه هيئت دولت تصميم به بالا بردن سقف تسهيلات و در اختيار دادن ارز مبادلهاي به خودرو سازان گرفته، مطرح کرد: در جلسه امروز مصوب شد توليد به سقف مصوبي که خودرو سازان پيش بيني کردهاند برسد. به گونهاي که بتواند به کنترل قيمتها در بازار کمک کند. روي بهبود کيفيت و بومي سازي برخي قطعات وهمچنين توسعه صادرات تاکيد مجدد شد. البته قول داده شد که بحث تامين نقدينگي خودرو ساز و در اختيار قرار دادن ارز مبادلهاي هم تسهيل شود.