نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
اقتصادی

وضعیت سال 92 بورس تکرار می‌شود؟

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
وضعیت سال 92 بورس تکرار می‌شود؟

آخرين خبر/يک تحليلگر بازار سرمايه با تاکيد بر اينکه وضعيت کنوني بورس را نمي‌توان با سال ۹۲ مقايسه کرد، گفت: برخلاف سال ۹۲ که بورس ريزشي ۴ ساله داشت، از هفته آينده بازار مي‌تواند به اندازه يک تا سه هفته متعادل و رو به بالا باشد و به مرز يک ميليون و ۶۵۰ هزار واحد تا يک ميليون و ۷۰۰ هزار واحد برسد.

  بهزاد صمدي تحليلگر بازار سرمايه، با اشاره به انتخابات رياست جمهوري آمريکا اظهار کرد: شرايط بازار سرمايه و انتخابات آمريکا پيچيده و بازار سرمايه در اوج قيمت‌هاي خود بود. شاخص کل براساس تحليل‌هاي تکنيکال به حمايت محکم خود رسيده است و مي‌توان بعد از اين شاهد حرکت صعودي شاخص بود.

اين تحليلگر بازار سرمايه با تاکيد بر اينکه بازار سرمايه ايران نتيجه انتخابات آمريکا را هضم کرده است، ابراز کرد: البته سوابق تاريخي نشان مي‌دهد که تاثير هيجان انتخابات آمريکا بر بازار سرمايه ايران يک تا سه روز بوده است.

صمدي ادامه داد: برداشت من از تابلوخواني و حجم معاملات اين است که شاهد ورود پول هوشمند به بازار هستيم. نوع تقاضا در سه ساعت نخست معاملات جمع کردن سهم‌هاي منفي است و بازار در نيم ساعت آخر شاهد محدوده‌هاي مثبت خواهد بود.

شاهد صف‌هاي فروش سنگين نخواهيم بود
وي با تاکيد بر اين که فروشنده‌هاي هيجاني تخليه شده‌اند، گفت: ديگر شاهد صف‌هاي فروش سنگين نخواهيم بود. از هفته آينده بازار مي‌تواند به اندازه يک تا سه هفته متعادل و رو به بالا باشد و به مرز يک ميليون و ۶۵۰ هزار واحد تا يک ميليون و ۷۰۰ هزار واحد برسد.

صمدي با تاکيد بر اينکه انتظار مي‌رود هفته آينده بازار سرمايه روندي مثبت داشته باشد، توضيح داد: اين بازار بعد از انتخاب بايدن به عنوان رياست جمهوري آمريکا حرکت معقولانه خود را آغاز خواهد کرد و به مرور بهتر مي‌شود.
وي با اشاره به وضعيت بازار پول گفت: البته رئيس کل بانک مرکزي نرخ سود بانکي را تا ۲۳ درصد هدايت کرد که واکنش‌هاي زيادي را در بازار سرمايه در پي داشت اما اين موضوع هم نمي‌تواند از حرکت صعودي بازار سرمايه جلوگيري کند.
اين تحليلگر بازار سرمايه ادامه داد: از نظر تکنيکالي انتظار مي‌رود شاخص در پروسه شکل گيري يک الگوي کلاسيک باشد. البته ممکن است پروسه نوساني بازار ادامه داشته باشد و بعد از موج صعودي باز هم شاهد موج نزولي در بازار سرمايه باشيم، اما موج نزولي قطعا کوتاهتر از موج نزولي کنوني خواهد بود.

وضعيت با سال ۱۳۹۲ قابل مقايسه نيست
صمدي در ادامه با تاکيد بر اين که شرايط کنوني بازار سرمايه با سال ۱۳۹۲ قابل مقايسه نيست توضيح داد: علاوه بر انتخاب بايدن به عنوان رياست جمهوري آمريکا اتفاقات مثبت ديگري در جهان رخ داده است. نخست آن که خبرهاي خوبي از کشف واکسن کرونا به گوش مي‌رسد؛ از سوي ديگر طلا و اونس تضعيف شده و کامودي تي‌ها رشد کردند؛ درحالي که در سال ١٣٩٢ بحران جهاني وجود داشت که شاهد ريزش ۴ ساله بوديم.

اين تحليلگر بازار سرمايه در پايان گفت: در حال حاضر نرخ دلار بالاي ۲۶ هزار تومان در ايران تثبيت شده است؛ گزارش عملکرد شرکت‌ها عالي بوده و در بورس کالا نرخ‌ها همچنان بالا است که در سودآوري شرکت‌هاي بورسي تاثير دارد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره